White-Tree.pl

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Elt
Mudżahedin

Re: White-Tree.pl

Post autor: Elt »

Hey, poprawcie toola do formy troszeczke:

-Klatka piersiowa troche za mała do głowy (lub głowa za duza), troche dziwnie wyglada to zwężenie pomiedzy zebrami a brzuchem.
-Rece troche nieproporcjonalne, (miesnie gorna za małe, za duże zwężenia przy łokciu) podobnie z nogami.
- brzuch wyglada jak napompowany balon.

- rozważ dodatnia troche "tłuszczu", bo ja odbieram to jako chudy troll z miesniami z balonem pod skórą.
Podoba mi się, ale trzeba dopieścić.

Powodzenia :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Bo one są wzorowane na starych trollach kamiennych od GW, proporcje były mniej więcej takie jak tu.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Klafuti pisze:Bo one są wzorowane na starych trollach kamiennych od GW, proporcje były mniej więcej takie jak tu.
+1 Moje stare trolle kamienne by GW są podobne do tych Raksowych :mrgreen:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Dobra wiadomość dla miłośników obu wersji Warhammera oraz figurkowego Hobbita. Od dziś rozpoczęliśmy majową promocję na wszystkie modele Games Workshop! Promocja trwać będzie do wyczerpania zapasów, a ponieważ niektóre zestawy zostały nam już tylko w pojedynczych egzemplarzach nie przegapcie okazji i nie dajcie się wyprzedzić :)

http://white-tree.pl/
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Obrazek

Od dziś możecie w naszym sklepie kupić model delaryjskiego Kapelana do Afterglow!
Ponieważ w White Tree Dzień Dziecka nie kończy się po 1 czerwca przez najbliższy tydzień będziecie mieć możliwość zakupienia modeli naszej firmy w wyjątkowej, niższej cenie. Sprawdźcie sami!

Pamiętajcie też, że wciąż trwa obniżka cen na figurki Games Workshop, planszówki oraz niektóre inne produkty. Części stanów magazynowych nie będziemy już uzupełniać więc nie dajcie sobie podprowadzić spod nosa ulubionej gry lub figurki :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Obrazek

Hej! Właśnie ruszyliśmy z kampanią crowdfundingową na Wspieram.to.
Zachęcam do zaglądania i wspierania Afterglow :)

https://wspieram.to/Afterglow
Obrazek

Czucher
Wałkarz

Post autor: Czucher »

A co z wydrukami 3D, jestem ich bardzo ciekaw.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Mamy już pierwsze. Jakość bardzo dobra. Niebawem pewnie wrzucimy jakieś fotki :)
Obrazek

Czucher
Wałkarz

Post autor: Czucher »

Rakso_The_Slayer pisze:Mamy już pierwsze. Jakość bardzo dobra. Niebawem pewnie wrzucimy jakieś fotki :)

To bardzo fajnie bo neistety teraz to takie kupowanie kota w worku, grafika jest ale nie wiadomo jak w rzeczywistości będzie wyglądało. Tak czy siak gl :)

PS. A nie lepiej było wystawić tego na jakieś Indiegogo albo KS?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

hehe... masa ludzi o to pyta.
Odpowiedź jest taka, że chciałem wystartować na polskiej platformie żeby przekonać się jak działa nasze, polskie środowisko figurkowców. Niby człowiek wie bo siedzi w tym już masę lat ale jednak taka akcja to rodzaj empirycznego poznania i potwierdzenia/obalenia pewnych tez. Nie chcieliśmy być kolejną firmą, która wydaje swoje produkty i sprzedaje je tylko na zachód nie mając nawet strony w PL, cen w PLN czy zasad gry w rodzimym języku (nie umniejszając takim firmom, każdy działa jak chce i oczywiste jest, że większy zysk w tym hobby jest za granicą).
Chcemy robić coś dla graczy, również tych naszych, znad Wisły.

Wiem, że to nieco głupie i ideowe ale podjęliśmy tą decyzję świadomie i liczę, że ta kampania pokaże, że jednak można tak działać i, że da się coś zrobić w Polsce, bez konieczności uciekania na Zachód.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Na stronie naszej kampanii Wspieram.to zamieściliśmy pierwszą aktualizację, a w niej m.in. informacje o nowych zasadach, pokazach Afterglow MG oraz zdjęcia wydrukowanych modeli Wojowników Naiym'vael.

https://wspieram.to/1910-Afterglow,akt-396.html
Obrazek

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

rakso, kiedy sie dwarfy pojawia? :D
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Nie będę oszukiwał - wszystko zależy od tego jak dobrze pójdzie kampania na Wspieram.to, a chyba nie muszę Cię przekonywać, że chciałbym żeby na brodaczy nie trzeba było długo czekać ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

A czy klasycznie krasnoludy nie lubią się z elfami?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Zapowiada się arcymiodnie 8) . Czekam na więcej info o panach z kuźni, smaka narobiłeś.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Krasnoludy i elfy - ich historia oczywiście ma sporo konfliktów i baaardzo dawnych zatargów jednak krasnoludy to przede wszystkim lud pragmatyczny i tuż przed wybuchem stosunki tych dwóch nacji były trochę takie jak Francuzów i Niemców czy Niemców i Polaków - niby stosunki poprawne ale pełnego zaufania nigdy nie będzie i zawsze prędzej czy później ktoś wypomni jakiś dawny konflikt (zwłaszcza po krasnoludzkim bimbrze z płynu do czyszczenia silników).

Naiym'vael swoją nienawiść głównie skupiły na Delaryjczykach i wyznawcach Jedynego. Krasnoludy natomiast walczą o przetrwanie. Rozbudowują Miasta Kuźnie, rozwijają handel, opłacają masę najemników i odpierają nieustanne ataki band Odrzuconych, Konstruktów czy innych, którzy ostrzą sobie zęby na ich bogactwo (czyli sprzęt, paliwo, amunicję i zapasy jedzenia).
Do pracy w kopalniach i do najbardziej niebezpiecznych zadań wysyłają skazańców oraz niewolników (niewolnictwo jest powszechne po Wybuchu).
Mało kto wie natomiast, że krasnoludy borykają się z wielkim problemem jakim jest coś co we własnych kręgach nazywają Klątwą Orindina.

W grze mają najlepszy sprzęt i są bardzo wytrzymałe za co płacą mniejszą ilością jednostek na stole (chyba nie jest to zaskoczeniem ;) ) Dodatkowo mogą brać więcej najemników niż inne frakcje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

moze byscie jakiegos gameplaya pokazali :)

jedna rzecz mnie zastanawia:
Rakso_The_Slayer pisze:W grze mają najlepszy sprzęt i są bardzo wytrzymałe za co płacą mniejszą ilością jednostek na stole (chyba nie jest to zaskoczeniem ;) ) Dodatkowo mogą brać więcej najemników niż inne frakcje.
taka podstawowa banda to 5 figurek. ile ich beda mieli krasnoludy? 3? :D
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Morsereg pisze:moze byscie jakiegos gameplaya pokazali :)

jedna rzecz mnie zastanawia:
Rakso_The_Slayer pisze:W grze mają najlepszy sprzęt i są bardzo wytrzymałe za co płacą mniejszą ilością jednostek na stole (chyba nie jest to zaskoczeniem ;) ) Dodatkowo mogą brać więcej najemników niż inne frakcje.
taka podstawowa banda to 5 figurek. ile ich beda mieli krasnoludy? 3? :D
Morsereg - w przyszłym tyg w Planszóweczce w Astrze małą przymiarkę chcemy zrobić do AG - piszesz się? ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

pytanie kiedy i o ktorej godzinie?
bo z checia bym, nawet jesli nie pogral, to chociaz zobaczyl.
DragoMir pisze:

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

niestety trzeba grać... samemu mi sięnie chce zasad rozkminiać :P

co do terminu - dam znać jeszcze bo wszystko płynne jeszcze ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

ODPOWIEDZ