Vanaheim Majówka - 1500 pkt. 5.05.2012
Re: Vanaheim Majówka - 1500 pkt. 5.05.2012
No więc mniej więcej podobna sytuacja występuje z maszynami u krasnoludów.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
ja bym tam zyrosowi pozwolił być w kupie zwanej "niemaszyny" aczkolwiek musiałby być ku temu stozowny zapis i już zaczyna nam się robic powoli Euro
O! Czemu HE maja 0-1 rare? Czy orły niszczą warhamca?
Zostawmy jak jest i żyros wlicza sie w limit, trudno, dlatego Euro gra jest taka fajna bo sie nie wlicza
O! Czemu HE maja 0-1 rare? Czy orły niszczą warhamca?
Zostawmy jak jest i żyros wlicza sie w limit, trudno, dlatego Euro gra jest taka fajna bo sie nie wlicza
Bredzicie ,że żal czytać. Zasady są takie same dla wszystkich. Jeśli ktoś uważa ,że jest pokrzywdzony bo nie może wystawić 5 żyrokopterów i 3 katapult lub ma tylko 1 orła to proponuje zmienić armię i zagrać taką która odpowiada
Krasnoludy mają obowiązek wystawienia maszyn?panterq pisze:No więc mniej więcej podobna sytuacja występuje z maszynami u krasnoludów.
+1panterq pisze:Bredzicie ,że żal czytać.
Wisła Kraków.
kto bredzi?
ko-ko euro spoko i uuuuj!!!!
ko-ko euro spoko i uuuuj!!!!
PiotrB pisze:ja pierdole co za wieśniaki głosowały na tą piosenkę!
mam na to parę wytłumaczeń:
1). aby była tradycja polska ukazana, ale gdzie w naszym pieknym, ojczystym języku wystepuje słowo: "spoko"
2). jakby nie patrzeć to "koko euro spoko" każdy obcokrajowiec wypowie, podejżewam że bez większych trudności, moze w tym tkwi szczegół?
3). no cóż, taki psikus dla Smudy i repki
obstawiał bym nr 3
taka propozycja,
może po turnieju jakiś browarek w wiekszym gronie coby to się pożalić jak to kości zle kulały?
może po turnieju jakiś browarek w wiekszym gronie coby to się pożalić jak to kości zle kulały?
liczyłem na Cię bo dług wdziecznosci w końcu chcialbym spłacić, co do lasek ja swojej dziewczyny nie wezmę na ta gey paradę ale moze Gremlin się skusi, on to taki imprezowicz
PiotrB pisze:(...)A laski będą?
Gremlin się skusi wziąć swoją dziewczynę czy robić za nią, bo jeśli to drugie to ja nie idęKosa pisze:(...) co do lasek ja swojej dziewczyny nie wezmę na ta gey paradę ale moze Gremlin się skusi, on to taki imprezowicz
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
spoko loko, pamiętam dlatego pisze i chce wyjść z taką propozycją, ktos jeszcze chętny?
Gremlin mówi że już ciupage ostrzy i weznie ja na nastepny turniej za takie teksty
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...