Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Krasnoludzki GOLEM!

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Re: Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? >> Powrót ;) <<

Post autor: Fuxiorr »

Gites majonez szefie! :D :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 1 sty 2013, o 19:39 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Muthare
Mudżahedin

Post autor: Muthare »

Odlew jest super, nadlewki niczego nie kaleczą co powoduje że może ich być dowolna ilość. Bardzo mi się podobają, może ogłoś się na forum DoW, bo krasie konkwistadorzy mogą mieć wzięcie,

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Mi tam pasuje. Im więcej wzorów tym lepiej dla malujących. Mam tylko jedno pytanie - nie da się jakoś pociągnąć jego kolczugę niżej i zakryć nogi?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Zakryć nogi :shock: ? Toć to wszyscy chcą, żeby nogi były widoczne... Wzór jest raczej już zakończony. Nic nie dłubię już przy nim.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

No ja Cię proszę - każdy wie, że kraśki nie mają kolan ;]
A serio - bo taki wąski się w talii robi jakoś. Puść mu ją niżej, albo poszerz w pasie może.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Muthare
Mudżahedin

Post autor: Muthare »

Precz ze zmianami, te krasie nie wyglądają jak karykatury. Jak chcesz zeby miały bebzole to dolep z gs.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Dla mnie sa gites, i tylko czekam az beda wsprzedazy to leci domnie dlugo oczekiwana 30 i lece malowac :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Czekam na paczkę z żywicą i sylikonem, bo jest lekko opóźniona i biorę się za formy do reszty wzorów, bo mam teraz czystkę.

Btw. Dolepiłbym teraz jakieś tarcze, o których kiedyś wspominałem. Jak tam - jest zapotrzebowanie na takowe? Takie typowe okrągłe, z okuciem i jakąś płaskorzeźbą. Jakieś 3 wzorki bym planował, Jakiś np: młot, kufel piwa, ryjek jakiegoś brodacza i wersja czysta. Byłby zbyt na takie w cenie ok. ~11zł za 10 tarcz?

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Na kufle i mloty tak, odrazu mowie iz bym wziol "pare sztuk " :D :D oj Rasti Ty chyba chcesz nas rozpiscic :P

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Ja chętnie przytulę tarcze w stylu starych clansmanów :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Proszę o jakieś fotki [-o< :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

U mnie model u kraskow w 1 szeregu ma taka tarcze:]

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

U mnie model u kraskow w 1 szeregu ma taka tarcze:] lub te plastiki co ostatni robilem [ duza tarcza z czyms na srodeczku ]

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Rasti pisze:Proszę o jakieś fotki [-o< :mrgreen:

http://www.solegends.com/marauder/citca ... rfs-02.htm

proszę

PS. rzecz gusty natomiast tarcze preferuję bardziej imperialne, te okrągłe można łatwo kupić np ze skulla więc popyt jest znikomy.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Vraith pisze:
Rasti pisze:Proszę o jakieś fotki [-o< :mrgreen:

http://www.solegends.com/marauder/citca ... rfs-02.htm

proszę

PS. rzecz gusty natomiast tarcze preferuję bardziej imperialne, te okrągłe można łatwo kupić np ze skulla więc popyt jest znikomy.
Z jakiego skull passa mozna kupic ?:P

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

No też kwestia tego, czy moja cena jest konkurencyjna i łatwość w nabyciu. Kupujesz, masz, nie musisz szukać ;)
Dzięki, na razie zmajstruję jakieś 2 okrągłe.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

wydaje mi sie, ze juz ladniejsze sa te tarcze od dragon company
Obrazek

swoja droga mam nadzieje, ze tych tarcz nie bedziesz mocowal na krasnoludach tylko osobno je bedziesz robil by kazdy sam sobie dokleil.
bo ja nie potrzebuje takich z dwurakami i tarczami.
(caly czas mam nadzieje, ze dorobisz im jakas CG :) )
Ostatnio zmieniony 18 gru 2012, o 23:33 przez Morsereg, łącznie zmieniany 1 raz.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Tak tak. Tarcze to będzie osobny pakiet do zakupienia oczywiście :P
No i CMG w swoim czasie, planuję wyrzeźbić ofc, jeśli Ci zaczną schodzić :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Ruszyło się cuś ? :) [-o< [-o<

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Mam już korpusy odlewane próżniowo z średnio 1-2 malutkimi bombelkami. Jest świetnie. Jednak bronie to porażka. Nie mogą mi wyjść.
Ogółem to chciałem Was przeprosić za robienie szumu wokół czegoś, a potem nie do końca wywiązanie się z zadania. Pewnie mało kogo obchodzi powód, ale może ktoś zrozumie. Jestem teraz w klasie maturalnej i zwaliło mi się na głowę kupę rzeczy. Uwidziały mi się studia z architektury, a żeby się tam dostać trzeba rysować majstersztyki, no i tak jeżdżę na kurs rysunku, który powinienem przerabiać w 2 lata, a materiał przerabiam w rok(trochę późno się zdecydowałem jak się okazało). Rysuję jak głupi, po parę godzin dziennie. Do tego matura zbliża się sporymi, nie powiem, krokami. Ogółem dwoję się i troję, ale na wszystko czasu znaleźć nie mogę. Zacząłem pod koniec wakacji malować parę modeli do swojej armii i w takim stanie stoją na biurku od września. Staram się robić co mogę. Teraz testuję inne formy, żeby jakoś wykrzesać te młotki.
Dobra, koniec tego pitolenia, bo to żadne usprawiedliwienie.

ODPOWIEDZ