Terminy masterów 2012

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Re: Terminy masterów 2012

Post autor: cahir »

Necromanter pisze:Coś łatwo Cię obrazić, widocznie bardzo wrażliwy jesteś :shock: .

Nadal mnie to nie przekonuje że nikt nie wiedział, że jeden master będzie 1,5 miecha po następnym, trochę wyobraźni, w każdym sezonie tak było i dlaczego teraz miało by być inaczej ??
Bo teraz jest skrócony sezon? Trzeba upinać mastery w po jednym w miechu, żeby każdy zgarnął jak najwięcej frekwencji. A odwoływanie i upychanie dwóch masterów w jednym miechu mija się z celem. Nie o to chodzi, żeby pozaklepywac sobie terminy, ot tak, żeby było, bo jak to mój klub nie ma mastera w tym sezonie. W momencie klepania imho trzeba już mieć mniej więcej ogarniętą miejscówkę na dany termin. A skoro z terminami teraz jest jak jest to lepiej, żeby się po prostu dostosować, a nie wymyślać wymówki. Bo jakoś Macki Wojny były zawsze w grudniu, w zeszłym roku jakoś przed świętami, a i tak frekwencja była spora.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Dzień bez Lohosta dniem straconym!
Wrocław robi swojego mastera.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Kalkulacja jest prosta, jeżeli jeden ośrodek leci w kulki to da się to złożyć i jakoś to będzie, natomiast jeżeli jeszcze dwa polecą w kulki (np. ja wykorzystam moje prawo i zgłoszę imprezę 5 tygodni po Silesianie, by nie dało się wbić między, a ktoś zgłosi 5 tygodni po mnie) i zrobią sobie optymalną przerwę między masterami to ostatni master nie mieści się w tym roku kalendarzowym i co wtedy? W tym roku musimy sobie jakoś z tym poradzić i bardzo dobrze, że za kompanów w rozwiązywaniu tego problemu mam Dymitra i Śmiecha a nie powyższych bojowników forumowych. Dajcie nam chwilę czasu się ogarnąć po maratonie Gorzowskim i przedstawimy jakieś rozsądne rozwiązanie.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

czyli jak wygląda sprawa kolejnego mastera po silesianie? 3 tygodnie raz po raz, czy coś zmieniacie?
xYz

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

nastepny z tego co wiem jest Poznań. Kudeł wroci w niedzielę z resju to sie odezwie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No i jak? Kudeł pewnie wrócił już z rejsów a ja jestem ciekaw gdzie i w jakich terminach mogę począwszy od 9 listopada pojechać na mastery :twisted:
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Tu odpisał, na razie tylko informacyjnie że jest i działa. :)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=972721#p972721

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Kudłaty, czy odrazu określisz format mastera i wszystkie ograniczenia?
Wisła Kraków.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Musze potwierdzić ze szkołą termin, jak do jutra mi nie odpowiedzą to tam pójdę po prostu.

Co do formatu będziemy grali singla, w formacie ETC-podobnym, dopuszczone będą dogsy i specjalni charakterzy (to rozwiązuje problem czy RoR to specjale), pewnie coś jeszcze ale to dopiero jak będę miał salę potwierdzoną na 100%.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

U mnie na 75% Master sie odbedzie i bedzie to data 17.11.2012.
Nocleg juz zarezerwowany.
Szkoła ma mi dać konkretną odpowiedź w przyszłą środę, bo po ostatnim Masterze były pewne szkody.

Trzymajcie kciuki

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Trzymaamy! Musisz tylko załatwić jakieś ogrzewanie na noc do remizy i ok :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Ja odbiłem się od drzwi osoby decyzyjnej, jestem umówiony w poniedziałek na widzenie. W grę wchodzą dwa terminy 20-21 lub 27-28, jak da radę wejdę w 20 (to mam wstępnie ugadane) by zrobić miejsce śmiechowi, jak mi powiedzą że nie da rady to mam nadzieje że będzie to 27.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

kudłaty pisze:Ja odbiłem się od drzwi osoby decyzyjnej, jestem umówiony w poniedziałek na widzenie. W grę wchodzą dwa terminy 20-21 lub 27-28, jak da radę wejdę w 20 (to mam wstępnie ugadane) by zrobić miejsce śmiechowi, jak mi powiedzą że nie da rady to mam nadzieje że będzie to 27.
Też mam nadzieje że Twój termin będzie 20-21 bo chcę do Ciebie przyjechać na Mastera.
Na ten drugi termin niestety nie przyjadę, bo 23 wylatuje do Rosji na 3 tyg.

ODPOWIEDZ