Bo teraz jest skrócony sezon? Trzeba upinać mastery w po jednym w miechu, żeby każdy zgarnął jak najwięcej frekwencji. A odwoływanie i upychanie dwóch masterów w jednym miechu mija się z celem. Nie o to chodzi, żeby pozaklepywac sobie terminy, ot tak, żeby było, bo jak to mój klub nie ma mastera w tym sezonie. W momencie klepania imho trzeba już mieć mniej więcej ogarniętą miejscówkę na dany termin. A skoro z terminami teraz jest jak jest to lepiej, żeby się po prostu dostosować, a nie wymyślać wymówki. Bo jakoś Macki Wojny były zawsze w grudniu, w zeszłym roku jakoś przed świętami, a i tak frekwencja była spora.Necromanter pisze:Coś łatwo Cię obrazić, widocznie bardzo wrażliwy jesteś.
Nadal mnie to nie przekonuje że nikt nie wiedział, że jeden master będzie 1,5 miecha po następnym, trochę wyobraźni, w każdym sezonie tak było i dlaczego teraz miało by być inaczej ??
Terminy masterów 2012
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Terminy masterów 2012
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Kalkulacja jest prosta, jeżeli jeden ośrodek leci w kulki to da się to złożyć i jakoś to będzie, natomiast jeżeli jeszcze dwa polecą w kulki (np. ja wykorzystam moje prawo i zgłoszę imprezę 5 tygodni po Silesianie, by nie dało się wbić między, a ktoś zgłosi 5 tygodni po mnie) i zrobią sobie optymalną przerwę między masterami to ostatni master nie mieści się w tym roku kalendarzowym i co wtedy? W tym roku musimy sobie jakoś z tym poradzić i bardzo dobrze, że za kompanów w rozwiązywaniu tego problemu mam Dymitra i Śmiecha a nie powyższych bojowników forumowych. Dajcie nam chwilę czasu się ogarnąć po maratonie Gorzowskim i przedstawimy jakieś rozsądne rozwiązanie.
czyli jak wygląda sprawa kolejnego mastera po silesianie? 3 tygodnie raz po raz, czy coś zmieniacie?
xYz
Tu odpisał, na razie tylko informacyjnie że jest i działa. 
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=972721#p972721

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=972721#p972721
Kudłaty, czy odrazu określisz format mastera i wszystkie ograniczenia?
Wisła Kraków.
Musze potwierdzić ze szkołą termin, jak do jutra mi nie odpowiedzą to tam pójdę po prostu.
Co do formatu będziemy grali singla, w formacie ETC-podobnym, dopuszczone będą dogsy i specjalni charakterzy (to rozwiązuje problem czy RoR to specjale), pewnie coś jeszcze ale to dopiero jak będę miał salę potwierdzoną na 100%.
Co do formatu będziemy grali singla, w formacie ETC-podobnym, dopuszczone będą dogsy i specjalni charakterzy (to rozwiązuje problem czy RoR to specjale), pewnie coś jeszcze ale to dopiero jak będę miał salę potwierdzoną na 100%.
Ja odbiłem się od drzwi osoby decyzyjnej, jestem umówiony w poniedziałek na widzenie. W grę wchodzą dwa terminy 20-21 lub 27-28, jak da radę wejdę w 20 (to mam wstępnie ugadane) by zrobić miejsce śmiechowi, jak mi powiedzą że nie da rady to mam nadzieje że będzie to 27.
Też mam nadzieje że Twój termin będzie 20-21 bo chcę do Ciebie przyjechać na Mastera.kudłaty pisze:Ja odbiłem się od drzwi osoby decyzyjnej, jestem umówiony w poniedziałek na widzenie. W grę wchodzą dwa terminy 20-21 lub 27-28, jak da radę wejdę w 20 (to mam wstępnie ugadane) by zrobić miejsce śmiechowi, jak mi powiedzą że nie da rady to mam nadzieje że będzie to 27.
Na ten drugi termin niestety nie przyjadę, bo 23 wylatuje do Rosji na 3 tyg.