Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Cóżsmiejagreg pisze:Marnujesz się w 40k
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Markuene pisze:Zachodziłem w głowę co jest przyczyną tej ciszy kilkudniowej, ale muszę powiedzieć, że się wyjątkowo postarałeś. Nie podoba mi się tylko ten orełek na klacie, za to bardzo fajnie wyszła tylnia część kiecki. Gdybyś popracował nad całością tak jak nad niektórymi częściami, to byłoby naprawdę fantastycznie.
Cały czas się zastanawiam, po co im te plecaczki. Doszedłem do wniosku, że to jakieś generatory, który zasilają te połer-armory. Na tych fotkach nie widać miecza, ten to dopiero obsysa.. nie miałem jak się wyżyć bo walnęli jakieś głupie power-rangersowe wzorki... a zdrapywać tego nie chciałem.gdyby nie miał całego tego żelastwa na grzbiecie
I dobrze wykombinowałeśCały czas się zastanawiam, po co im te plecaczki. Doszedłem do wniosku, że to jakieś generatory, który zasilają te połer-armory.
mistrzdzikki' pisze:Miękkie siusiaki padają pod krytyką a srogie penisy prą do przodu ;]
To chyba ogry ale moge sie mylicsmiejagreg pisze:No i święty czas![]()
![]()
Ale ja po blogach nie łażę, więc czekam tu sobie na fotki
![]()
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Nie dam.smiejagreg pisze:Całkiem ładne malowanie całkiem kiepskich modeliDaj też fotki zadków...
Tutaj! Tutaj!The WariaX pisze:Nie dam.smiejagreg pisze:Całkiem ładne malowanie całkiem kiepskich modeliDaj też fotki zadków...
Fuxiorr powiedz mu, gdzie może je znaleźć
Ninja mnie ubiegł