Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
panterq
Masakrator

Re: Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12

Post autor: panterq »

Naprawdę fajnie że się pojawicie.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

I Gremli jako 4

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

No to beastmenski szał leci ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

-Qc- pisze:- Ej Suchy, zmieniłes coś w rozpie od zeszłego DMP? - a tak, choc w sumie, to jakos nie bardzo

^^ szaitis mói że wpadne jednak na ten turniej
Nie zmieniałem bo miała dobre wyniki, teraz się troszkę Meta zmienia to trzeba sie dostosować! :wink:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

no to chyba jednak nie zagram :) ale bardzo się cieszę ,że przyjedziecie :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ja chce Imperium, chce zobaczyc działajacy Traitor Kin XD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

eee?? że co chcesz zobaczyć? Podobno Jankiel ma zacząć grać Imperium :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Śmieszny ten czar :) Jeden szaman z lore of the wild i demisie zaczynają czuć się nieswojo :)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Kupuję dopiero, a po sesji będę malował. To armia raczej na przyszły rok
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jankiel nie ma demisiow ; (

Btw, Dibo 1) bedzies? 2) potrzebowałbym trochę gorów, harpii, ungor riedrsów i grogonę :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Nigdy tego na stole nie widziałem :)...ale w sumie to może 5 razy z besatmenami grałem. Z Crusem na Arenie no i czasem z naszym małym Dibem :)
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Andrzej Bąk 2431 HE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Andrzej pisze:Andrzej Bąk 2431 HE
http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw

no po czymś takim to tam przyjade chocby na hipogryfie! Co Ci się stało xD myslałem że jesteś sam nie wiem.. wycieńczony? wypompowany? ; p

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Wypadł Górken, na jego miejsce Andrzej, po zapisach Szaitisa, QC, Jankiela i Gremliego mamy komplet!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Jeden z największych lokali w Krakowie od lat - niewiele brakło a byśmy arenę pobili :)....
Eh...czego się nie dotknę zamienia się w sukces :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

od ładnych parę turniejów widać było że Vanaheim jest dla Was za ciasne, tym bardziej że macie dość sporo sąsiadów za miedzą...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ty nawet nie wiesz ,że myśmy w czynie społecznym chcieli wyremontować dwa pomieszczenia w Vanenhaim - Kosa przyjechał z ekipą ,mieliśmy już kasę uzbieraną na remont i.....właściciel się nie zgodził :roll: Ale dobrze się stało - bo tym samym zmusił nas do działania i szukania . Tyle ,że Kraków -miasto kultury- nie chce współpracować z takimi pomyleńcami - nawet nie wiecie w ilu domach kultury byliśmy - Butan prawie dogadał się w Imce - szkoda słów...
Obrazek

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

PiotrB pisze:Ty nawet nie wiesz ,że myśmy w czynie społecznym chcieli wyremontować dwa pomieszczenia w Vanenhaim - Kosa przyjechał z ekipą ,mieliśmy już kasę uzbieraną na remont i.....właściciel się nie zgodził :roll: Ale dobrze się stało - bo tym samym zmusił nas do działania i szukania . Tyle ,że Kraków -miasto kultury- nie chce współpracować z takimi pomyleńcami - nawet nie wiecie w ilu domach kultury byliśmy - Butan prawie dogadał się w Imce - szkoda słów...
Piotr a probowaliscie zagadac z Waldkiem w klubie Jedrus na Centrum A tam gdzie wczesniej odbywaly sie weekendy z Fantastyka ?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

oczywiście - terminów nie ma i nie będzie - nie był w ogóle zainteresowany rozmową ...czekał hmm...na "propozycje" ..a nas nie stać na dawanie łapówek..
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

a to tylko 32 miejsca ... no fakt, nie jest to to co Kozłów ^^ ale tez syto

ODPOWIEDZ