Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9
Re: Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12
Naprawdę fajnie że się pojawicie.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
No to beastmenski szał leci ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Falubaz
Nie zmieniałem bo miała dobre wyniki, teraz się troszkę Meta zmienia to trzeba sie dostosować!-Qc- pisze:- Ej Suchy, zmieniłes coś w rozpie od zeszłego DMP? - a tak, choc w sumie, to jakos nie bardzo
^^ szaitis mói że wpadne jednak na ten turniej

ja chce Imperium, chce zobaczyc działajacy Traitor Kin XD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jankiel nie ma demisiow ; (
Btw, Dibo 1) bedzies? 2) potrzebowałbym trochę gorów, harpii, ungor riedrsów i grogonę
Btw, Dibo 1) bedzies? 2) potrzebowałbym trochę gorów, harpii, ungor riedrsów i grogonę

http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBwAndrzej pisze:Andrzej Bąk 2431 HE
no po czymś takim to tam przyjade chocby na hipogryfie! Co Ci się stało xD myslałem że jesteś sam nie wiem.. wycieńczony? wypompowany? ; p
Wypadł Górken, na jego miejsce Andrzej, po zapisach Szaitisa, QC, Jankiela i Gremliego mamy komplet!
Wisła Kraków.
Ty nawet nie wiesz ,że myśmy w czynie społecznym chcieli wyremontować dwa pomieszczenia w Vanenhaim - Kosa przyjechał z ekipą ,mieliśmy już kasę uzbieraną na remont i.....właściciel się nie zgodził
Ale dobrze się stało - bo tym samym zmusił nas do działania i szukania . Tyle ,że Kraków -miasto kultury- nie chce współpracować z takimi pomyleńcami - nawet nie wiecie w ilu domach kultury byliśmy - Butan prawie dogadał się w Imce - szkoda słów...

Piotr a probowaliscie zagadac z Waldkiem w klubie Jedrus na Centrum A tam gdzie wczesniej odbywaly sie weekendy z Fantastyka ?PiotrB pisze:Ty nawet nie wiesz ,że myśmy w czynie społecznym chcieli wyremontować dwa pomieszczenia w Vanenhaim - Kosa przyjechał z ekipą ,mieliśmy już kasę uzbieraną na remont i.....właściciel się nie zgodziłAle dobrze się stało - bo tym samym zmusił nas do działania i szukania . Tyle ,że Kraków -miasto kultury- nie chce współpracować z takimi pomyleńcami - nawet nie wiecie w ilu domach kultury byliśmy - Butan prawie dogadał się w Imce - szkoda słów...
a to tylko 32 miejsca ... no fakt, nie jest to to co Kozłów ^^ ale tez syto