![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
i ogry wystawią same gnoblarySyraf pisze: max 1 oddzial z sila wieksza niz 3
A po co im cos wiecej ??Sevi pisze:i ogry wystawią same gnoblarySyraf pisze: max 1 oddzial z sila wieksza niz 3
Bez urazy ale głupszego tekstu to dawno nie słyszałem...Caledor19 pisze:To banujmy jeszcze polaczenie bonus z haricanu na dymigryfach bo teraz z tafem 4 sa przegiete! a co!![]()
no może ten jest równie głupi ...Xier pisze:HE white lionów i banner +d3 pd, a WE łuki, zaś EMP limit jednostek z sv1+ max 5
a ten pobija dwa wcześniejsze głupotąSyraf pisze:proponuje
bez wardow, regenek
max armor 5+
max 1 oddzial z sila wieksza niz 3
Argument o tyle nie trafiony, że na ostatnim 1600 w Vanaheim Morholt zajął czwarte miejsce grając TK, pamiętasz może o ile punktów go wyprzedziłeś?PSz pisze:Ludzie przestaną grać CHD i nie będzie problemu![]()
Kiedy zagrasz TK na turnieju? Czy może nie lubisz być sponsorem?
Moje zdanie jest takie samo.PiotrB pisze:
Chd należy przycinać i pedant nie jest porównywalnym przedmiotem do kielicha bo na pedanta są sposoby a na kielich nikt nie ma odpowiedzi...
Wałków już długo nie puszczałem, co więcej to ludzie mnie wałują wmawiając mi że coś inaczej działa, a ja nie znam zasad swojej armii, pokazywałem tekst to też inaczej interpretowali. Trudno będę grał tak jak inni, nie przyjemnie, każdą zasadę pokaż w booku itpKosa pisze:Bo czasem zdarzy Ci się wrzucić wałka i to pewnie dlatego