Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
czyli co - Dogs of war? chciałbym ich jeszcze kiedyś zobaczyć na stole...
Mowisz, masz. Jak wroce z roboty to wprowadze zmiany, ale rozpa Matiego jest dosc ciekawaoczko pisze:czyli co - Dogs of war? chciałbym ich jeszcze kiedyś zobaczyć na stole...
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Dalej upierasz się przy Orkasach? Może jakiś Chaos i powrót do korzeni?Grolshek pisze:Mengili nie ma ale też jest zajebiście. Dogsami na 1300 wyczyścił mi dziś stół w 4 rundzie
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Jak do końca grudnia nie wygram tymi zielonymi to ligę zagram KadaiSolider pisze:Dalej upierasz się przy Orkasach? Może jakiś Chaos i powrót do korzeni?Grolshek pisze:Mengili nie ma ale też jest zajebiście. Dogsami na 1300 wyczyścił mi dziś stół w 4 rundzie
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Może sparing? U mnie, bo córka chora.Grolshek pisze:Jak do końca grudnia nie wygram tymi zielonymi to ligę zagram KadaiSolider pisze:Dalej upierasz się przy Orkasach? Może jakiś Chaos i powrót do korzeni?Grolshek pisze:Mengili nie ma ale też jest zajebiście. Dogsami na 1300 wyczyścił mi dziś stół w 4 rundzie
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
To nie EURO, więc jak dla mnie może mieć łuk, nie będę kopał leżącej armii.ironhead pisze:Solider, czy bsb od WE nie traci łuku (jak na zasadach euro) ?
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Madrze zainwestuj. Nie wydaj wszystkiego na głupotyironhead pisze:Tzn. na zasadach euro właśnie nie traci. Zgodnie z army bookiem traci i trzeba dokupować magiczny łuk, aby strzelić z HODy.
W każdym razie dzięki - 10pkt (najtańszy magiczny łuk) można zainwestować w co innego
No to się dogadaliśmy.ironhead pisze:Tzn. na zasadach euro właśnie nie traci. Zgodnie z army bookiem traci i trzeba dokupować magiczny łuk, aby strzelić z HODy.
W każdym razie dzięki - 10pkt (najtańszy magiczny łuk) można zainwestować w co innego
Niemniej jednak decyzja podtrzymana. Tak jak powiedział Grolshek, nie przepuść wszystkiego na pierdoły.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious