BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Z Kacprem się nie dogadaliśmy. Wszystkie statystyki sa już w pierwszym porcie.
- swieta_barbara
- habydysz
Przepraszam za zamieszanie 
Bazyliszki w tym roku chyba najslabsze z dotychczasowych (jesli chodzi o potencjal jednostki), jak sadzicie? W przyszlym juz zupelnie nie bedzie sie oplacalo ich wystawiac

Bazyliszki w tym roku chyba najslabsze z dotychczasowych (jesli chodzi o potencjal jednostki), jak sadzicie? W przyszlym juz zupelnie nie bedzie sie oplacalo ich wystawiac

- swieta_barbara
- habydysz
A co, czyzbys zamierzal przyjechac? Czy tak dla sportu sie pytasz?c4h10 pisze:Czy za pomocą "Olbrzymia lekcja pokory" można ataki w pojedynku przerzucać na inne modele ?
Przyjechać dla sportu.swieta_barbara pisze:A co, czyzbys zamierzal przyjechac? Czy tak dla sportu sie pytasz?
Oraz jeżeli np 12 ataków lecących w herosa przekieruję na model RnF obok to znaczy, że z tych 12 ataków mogę stracić maksymalnie jeden model ? Czy może traktowane jest jakby przeciwnik deklarował ataki w oddział i wtedy może zginąć 12 modeli RnF ?
Hmmm...swieta_barbara pisze:Nie ta edycja Butan.
Czyli jak mam "trickster shard" na jednym herosie to mogę wszystkie ataki z drugiego bohatera "strumieniować" przez jeden konretny model w styku z tricksterem. Super.
Co w przypadku pojedynków oraz w przypadku kiedy deklarowany model w styku (np. dowódca) zginie, a pozostaną ataki o niższej inicjatywie.
- swieta_barbara
- habydysz
Sie obudzilesc4h10 pisze:Hmmm...swieta_barbara pisze:Nie ta edycja Butan.
Czyli jak mam "trickster shard" na jednym herosie to mogę wszystkie ataki z drugiego bohatera "strumieniować" przez jeden konretny model w styku z tricksterem. Super.

Ataki z nizsza inicjatywa klepia juz normalnie, bo nie ma na kogo przenosic atakow (zakladam ze chodzi o lekcje pokory).c4h10 pisze:Co w przypadku pojedynków oraz w przypadku kiedy deklarowany model w styku (np. dowódca) zginie, a pozostaną ataki o niższej inicjatywie.

Jaką ja gientą armią gram...
Pod leśniaki bazyliszki tną... Faktycznie koniec świata się zbliża...
Pomyśleliście może o obelisku w kontekście krasi? Ustawiasz obelisk w rogu a za nim kowadło... Nie do ruszenia przez nikogo... To samo klopa-y i kaszkiecik... tak na szybko...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Nie. To by było zbyt opłacalneTheHoops pisze:To ja tak na szybko. Ja wiem, że gra Bazyliszkami pewnie dostarcza masę funu i o to chodzi żeby one były wystawiane, ale gdyby np ktoś chciał zagrać bez bazyli. Istnieje opcja tworzenia rozpiski plus 100pkt do formatu ??

No tak, opłacalność żadna. A moje kolejne pytanie brzmi: redukcja o 10% analogicznie jak to mamy przy TK i WE skąd to się bierze?? Znaczy na jakiej podstawie te armie redukują straty?? Wiem, że może dla was to może oczywista oczywistość, ale nie mam pojęcia i chciałbym zaspokoić swoją pazerną ciekawość. Zasada wynikająca z AB jakiegoś przedmiotu w co wątpię, ale kto wie. Czy może coś innego.. ??