No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Zmienić to co już zmieniłem bo sam się gubię ? Przecież wszystkie małe strefy są 12" a środkowa 24" więc co tu jeszcze chcesz zmieniać ?misha pisze:to jak już, to trzeba zmienić strefy rozstawienia bo są o 18 cali, a stół 48 ma być tak? to zostaje 12 cali na strefe srodkowa która jest najbardziej prawdopodobna
dodatkowo małe strefy boczne spowodują, że przy liczniejszych oddziałach nie będzie można wystawić wszystkiego, a scenariusz nie mówi jak traktować to co się nie wystawiło, bo może nie być miejsca przy dobrym niefarcie
ten scenariusz imo jest do poprawki
nadal sądzę, że 2x battleline +meeting/dawn + B&G i git, ale ja nie decyduję
Nop. Przejęcie inicjatywy miałem w 40K i jest świetne.Bartosz pisze:DA lepsze od ME. Faktycznie, dzielenie po skosie niewygodne. no i przy odrobinie dobrej woli raczej się da wystawić oddziały w zasięgu BSB/gienia. i wreszcie wystawia się wszystko!
Może w sprawie zaczynania zrobić tak: ten, co się pierwszy wystawi, z automatu wybiera, kto zaczyna. Hm?