DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Post autor: Leoh »

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Leoh pisze:
-Qc- pisze:Szaitis, ja wiem że to was turniej i musisz sobie pomagac, ale z laski swojej gramy na ETC. i obowiazuje nas EURO faq. juz starczy ze dwa mastery z "tylu" byly grane na przestarzale drafty
przeciez sprawa nie jest jeszcze nawet przeglosowana, a i z tego co widzialem nie bierzemy euro faqa tylko jakies jego podpunkty do naszych uscislen.
http://niemampoczuciahumoru.forum.wfb-p ... 29&t=35294

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

czyli to juz :)

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Skoro nowe uściślenia już są, to gramy na nie, nie ma sensu grać na zasady których nie ma.

To jest oficjalny komunikat :wink:

No i kilka osób chciało ode mnie publikacji naszych rozpisek, nie wiem czemu to ma służyć, ale nie ma problemu, w swoim czasie opublikujemy w temacie :wink:

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Jak to czemu? Po prostu wszyscy chcą poznać tęgie kminy Białej Bili :mrgreen: :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kocham Szaitisa, moj ulubiony organizator ; * i 8 bila tez ; )

Czekam na rozpiski, na pewno sa super ;)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Szaitis pisze:Skoro nowe uściślenia już są, to gramy na nie, nie ma sensu grać na zasady których nie ma.

To jest oficjalny komunikat :wink:

No i kilka osób chciało ode mnie publikacji naszych rozpisek, nie wiem czemu to ma służyć, ale nie ma problemu, w swoim czasie opublikujemy w temacie :wink:

a to akurat jest bzdura.

Uważam, że jeżeli ma odbyć się jakakolwiek publikacja to wszystkich rosterów (co i tak jest mega głupie)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Chcesz upubliczniać koguty? :shock:
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Takie pytanko, czy moze ktorys z uczestnikow turnieju mialby nadmiarowa małą scaterke i artyleryjke? Wymienię na normalnej wielkosci scater/artilery + kostki qworkshopu!

Kontakt PM, z góry dziękuję!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Gniewko pisze:Chcesz upubliczniać koguty? :shock:
tak Gniewko - zaczynamy od Twego!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Bretonnian pisze:Jak to czemu? Po prostu wszyscy chcą poznać tęgie kminy Białej Bili :mrgreen: :wink:
Jak juz to Pawia Bila :-)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

To Szybki Szpil już nie potrafi ogrywać 8 Bili bez wcześniejszej szansy na rozkminę..?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dymitr pisze:To Szybki Szpil już nie potrafi ogrywać 8 Bili bez wcześniejszej szansy na rozkminę..?
Bez sensu to jest zgloszenie z rozpiskami wysylane na lokala gdzie organizator gra ; p Poza tym na babicach druzynowych jak Ordin je wspolorganizwal zrobiono cos podobnego. Publikacja to naprawde bezpieczna i fajna sprawa

A Ty co sie tak ostatnio przywalasz do SS? Czyzby Kapitan Sprawiedliwosc tak Cie rozlościl?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Niestety wysypał nam sie jeden gracz z drużyny, zatem poszukujemy najemnika.

Zainteresowanych odsyłam do pisania PW.
xYz

QQrydza
Prawie jak Ziemko

U nas jak wyzej, szukamy chetnego do gry w drugim teamie SS

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie wiem kim jest cpt. Sprawiedliwość - ale wydaje mi się, że tylko Wy macie problem z rozpiskami 8B. Jeżeli więcej jest teamów, które mają podejrzenia - przepraszam. Jeżeli jednak tylko Wy, to wygląda to na czystą złośliwość

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Prawdobodobnie jedyna druzynowka przed ETC na ktorej beda obaj selekcjonerzy:-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

nie wchodząc w dysputy powiem że ja też uważam że 8 billa powinna do jutra udostępnić swoje rozpy. Zakończy to wiele niepotrzebnych wątków no i będzie po prostu Fair... nieby dlaczego mieli by tego nie zrobić? Skoro oni znają rozpy wszystkich to uczciwie jest jak my będziemy znali ich...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

To zaden problem, rozumiem argumenty jednych i drugich.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

mi sie najbardziej podoba pomysl wystawienia wszystkich rozpisek i tak wygraja lepsi a tak mozna sobie porozkminiac jakie sa trendy w modzie ;)

ODPOWIEDZ