Dzieki ; ) faktycznie zapomniaełm, akurat bylo wolne tyle punktówsYsek pisze:sztandary na fascie i maruderach ? pamietaj o bng
Chaos szeroki Qc'a
Re: Chaos szeroki Qc'a
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
demony Krakowskie, z cyklu "proste jak konstrukcja cepa":
3x herlak tęczy 2levl metal (albo 2xmetal + 2levl tęcza)
3x10 horrory, jedne z muzykiem
2x5 furii no mark
5 bestii
6 much std mr1 muzyk
Napór jest oczywisty, wystawiam się na pełną szerokość stołu rzucam co popadnie i jade
3x herlak tęczy 2levl metal (albo 2xmetal + 2levl tęcza)
3x10 horrory, jedne z muzykiem
2x5 furii no mark
5 bestii
6 much std mr1 muzyk
Napór jest oczywisty, wystawiam się na pełną szerokość stołu rzucam co popadnie i jade
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Przegrywam o muzyka i się sypię.-Qc- pisze: Napór jest oczywisty, wystawiam się na pełną szerokość stołu rzucam co popadnie i jade
Chociaż w Poznaniu Twoja taktyka działała

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Dobra - zapomnialem o bng, wiec dodaje bannery na horrorach, juz ok ;p ?
i mam 4 bannery i generala
i mam 4 bannery i generala