INKWIZYCJA w GAMPIE ----> 27/07/2013 Warszawa, Ursus

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Handełek
Chuck Norris

Re: INKWIZYCJA w GAMPIE ----> 27/07/2013 Warszawa, Ursu

Post autor: Handełek »

Podaj jakoś później, bo niestety nie mam w domu kompa co na turnieju był używany .

Informacyjnie:
Wyniki ograniczę do dużych punktów, gdyż nie każda drużyna podała pełne wyniki. Niektórzy ograniczyli się tylko do podawania dużych.
Co było w sumie dość problematyczne, bo na koniec dwie duyżyny miały to tyle samo dużych punktów, a Ci gracze już poszli do domów.
Zostało przyjęte, że niezgłoszenie pełnego wyniku było rozstrzygnięte na niekorzyść drużyny, która nie podała pełnego wyniku.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Lasery:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

i jak tam, udało się ogarnąć ligę ? :)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Ponawiam pytanie, setka drogą nie chodzi !

ODPOWIEDZ