Chrzanowskie Dni Fantastyki 14.09. 2013
Re: Chrzanowskie Dni Fantastyki 14.09. 2013
Lepszy poker, NSA uznał ze to nie gra losowa 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wyborny flame
Juz wiem skad tylu battlowcow na prawie
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Juz wiem skad tylu battlowcow na prawie
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ty sie szykuj do napisania aktu oskarżenia dla Marka Kiełbasy o wyłudzenie 45 zł od niejakiego Ździcha i doprowadzenia do skazania tego bezczelnego oszusta!Eldritch pisze:Błagam, tylko nie o prawie.

Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
A Jankiel będzie pełnomocnikiem wraz z Qcem i BrzezinaSzczur22 pisze:Ty sie szykuj do napisania aktu oskarżenia dla Marka Kiełbasy o wyłudzenie 45 zł od niejakiego Ździcha i doprowadzenia do skazania tego bezczelnego oszusta!Eldritch pisze:Błagam, tylko nie o prawie.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zawsze można Cię wskazać we wniosku o przydzielenie adwokata z urzędu
P.S. Tak, wiem że będziesz mógł odmówić.....

P.S. Tak, wiem że będziesz mógł odmówić.....
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Ździchu, łap głos kolejnej postronnej osoby:
Masz rację, dzięki Twojej kasie turniej się odbył, ktoś dostał nagrodę i w ogóle... Teraz policz, dzięki temu że nie musiałeś jechać taki kawał autem zaoszczędziłeś na paliwie! Powinieneś podziękować Solowi, że pozwolił Ci stracić tak mało kasy!
a tak poważnie:
Ogarnij się. Trzeba było zachować się poważnie i przyjechać.
Masz rację, dzięki Twojej kasie turniej się odbył, ktoś dostał nagrodę i w ogóle... Teraz policz, dzięki temu że nie musiałeś jechać taki kawał autem zaoszczędziłeś na paliwie! Powinieneś podziękować Solowi, że pozwolił Ci stracić tak mało kasy!
a tak poważnie:
Ogarnij się. Trzeba było zachować się poważnie i przyjechać.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Szkoda ze akurat w Zabrzu - tam ukryje się wśród Cyg... znaczy mniejszości romskiej
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Też to rozważałem, ale ten temat jest taki fajny, a flejm jakże nie krakowski że nie mam serca przekazać tej skromnej jałmużnyJankiel pisze:15 zeta moge dac zdzichowi ze swoich, zeby skonczyl gledzic

A swoją drogą, to przykład Ździcha tym bardziej przekonuje do przedpłat.
Ździchu, a jak zrobisz przedpłatę na Silesiana i Cię nie będzie (już nie drążę czy z powodów %) to też będziesz wyzywał organizatorów od oszustów?
Posyp głowę popiołem i pokłoń się przed Królem Słońce!
@Gremlin

Tylko dlaczego w Zabrzu a nie w Tychach?

Ups, chyba wydałem miejsce ukrywania się Sola...

Wisła Kraków.