Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
jakieś strony z topowymi deckami? 

http://www.hearthhead.com/
decki,deck builder itp
jak ktoś chce pograć to: mlynek2726
obecnie w constructed jestem na 10 randze chętnie pomogę nowym
decki,deck builder itp
jak ktoś chce pograć to: mlynek2726
obecnie w constructed jestem na 10 randze chętnie pomogę nowym
fajnie mój :
Patondes
wczoraj zacząłem i dostałem się do nagród 8 kluczyka na arenie - ludzie tam grający to raczej nie umieją za bardzo grać..
będę cię męczył Młynku
Gra prymitywna - w stosunku do innych karcianej - zwłaszcza Docu - ale Arena to jest coś co mnie zajmie na dłużej....
Patondes
wczoraj zacząłem i dostałem się do nagród 8 kluczyka na arenie - ludzie tam grający to raczej nie umieją za bardzo grać..

będę cię męczył Młynku

Gra prymitywna - w stosunku do innych karcianej - zwłaszcza Docu - ale Arena to jest coś co mnie zajmie na dłużej....
ekhm no faktycznie trochę przegięcie - ciężko zarobić na jedną arenę dziennie... dość powoli idzie to zbieranie kart - w construkted doszedłem do 20tki i mnie leją jakiś kosmicznymi kartami
) Gram maginią - bo fajne karty do niej trafiłem ale to chyba błąd bo z tego co widzię chyba lepszy był by fighter na start - prymitywnie mocny jest 
Jak się kogoś dodaje do znajomych? Wpisuje nazwę i numer i nic się nie dzieje
Patondes#2229

Jak się kogoś dodaje do znajomych? Wpisuje nazwę i numer i nic się nie dzieje

Patondes#2229
Co miesiąc jest reset rankingu, więc może akurat się przypadkowo zbiegło w czasie.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja też sobie zaczołem wczoraj grać ( brat pomógł nieco
) i gierka zadziwajaco wciąga. No, ale to Bli$$ard
. 2 karcianka w historii gier ( po etherlordsach 2) którą ogarniam jako tako
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Zaczalem grac, calkiem sympatyczna gierka, tylko niestety jako duzo nie grasz to kart miec nie bedziesz co w pewnym momencie troche blokuje...
Patrzac na mozliwosci zyskiwania zlota to arena troche droga jest.
Patrzac na mozliwosci zyskiwania zlota to arena troche droga jest.
System zarabiania golda jest spoko. Jeśli chcesz mieć dobrego decka, nie opłaca się łoić godzinami, tylko robić dzienne eventy. Wejdziesz wieczorem na pół godziny, zrobisz eventa, zarobisz 50-70 golda i kończysz. Bardzo fajny system, nie premiuje noł-lajfienia, to czy grasz dziennie godzinę, czy pięc nie robi aż takiej różnicy w sile decku.
Do tego jest dużo questów dla nowych graczy:
http://hearthstone.gamepedia.com/Quest
Także nie ma tam aż takiego problemu z goldem, zebranie pełnego decka trochę trwa, ale czasu nie trzeba na to dużo poświęcić.
Do tego jest dużo questów dla nowych graczy:
http://hearthstone.gamepedia.com/Quest
Także nie ma tam aż takiego problemu z goldem, zebranie pełnego decka trochę trwa, ale czasu nie trzeba na to dużo poświęcić.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Questy jak questy, pozwalają dość niezawodnie zarobić dość by zdobywać 1 nowy pakiet na dzień nawet bez areny, tylko to tak trochę mało
.
PS. Mieliście już jakie gry wygrane ( bądź przegrane ) o dosłownie 1 HP
?

PS. Mieliście już jakie gry wygrane ( bądź przegrane ) o dosłownie 1 HP

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Infernal Puppet
- Masakrator
Takie gry się wspomina, bo to najfajniejsze zwycięstwa ( i najdotkiwsze porażki - raz przeciwnik mnie w 2 tury zjechał do zera z 30 hp, samemu mając 1, bo najpierw wyczyścił mi stworki zaklęciem, a potem jemu podeszły karty, a mi nie
).

Ja raz zjechałem 30hp+8 armora w 1 turę. Grałem shamanem, miałem 7 minioów i podszedł mi bloodlust 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
No, są takie karty które potrafią odwrócić grę. W jednym takim przypadku który też mi zapadł w pamięć, miałem tylko czempiona i dowódcę rajdu, a przeciwnik chyba z 6, czy 7 minionów (ale żadnego z prowokacją
), i akurat na rekę wylosowała mi się karta "spuścić psy" ( ta co przyzywa tyle piesełów 1/1 z szarżą, ile wróg ma stworów
).
Ojoj
.

Ojoj

Prawda jest taka, ze jak ktos ma silne karty to go nie przejedziesz, obojetnie jakiego skilla bys nie mial.
Mam w tej chwili rank 16 i zdarzaja mi sie kolesie ktorzy wala epikami/legendami jedna po drugiej z tym samym rankiem. Nie wiem czy to normalne czy tyle kasy wladowali w heartstona.
Fajna jest opcja, ze mozna karty niszczyc za pylek - dzieki temu, wszystko czym nie gram, ani nie planuje idzie do kibla.
Zastanawiam sie czy lepiej probowac areny czy ekspert packi otweirac ciagle, - jak wy robicie ?
Mam w tej chwili rank 16 i zdarzaja mi sie kolesie ktorzy wala epikami/legendami jedna po drugiej z tym samym rankiem. Nie wiem czy to normalne czy tyle kasy wladowali w heartstona.
Fajna jest opcja, ze mozna karty niszczyc za pylek - dzieki temu, wszystko czym nie gram, ani nie planuje idzie do kibla.
Zastanawiam sie czy lepiej probowac areny czy ekspert packi otweirac ciagle, - jak wy robicie ?