Są elfami, które dąForest SpiritamiShino pisze:swoja droga juz czekam na te wspaniale dyskusje czy wildzi sa forest spiritami czy elfami
ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
W Poznaniu jest Pyrkon. Największy i zarazem najlepszy konwent fantastyki w Polsce. Lokalizacja na targach poznańskich, blisko jest szkoła noclegowa. Jakieś 100-150 metrów. Turniej battle'a spokojnie można połączyć z takim konwentem. Hordy nowych graczyPoza tym środowisko jest trochę hermetyczne, w sensie takim, że dawno już chyba nie było jakiegoś dużego ważnego turnieju połączonego np. konwentem itp. Gdzie ludzie postronni mogli by zobaczyć i się zainteresować hobby.
Wcześniej było chwilowe ograniczenie do 1 scrolla w brecie. A teraz i tak wybór prosty i niewiele zmieniające ograniczenie ale doceniam, że się chłopaki starają by żadna armia nie miała zapisu "no restrictions"Królik pisze:No wreszcieShino pisze: Brettonia w koncu tez dostala jakas swoja linijke tekstu w ar:Scroll, Silver Mirror, Crown: max 2 in total
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Nie podoba mi sie ze az tak ingeruja w AB BoChu... Sam gram ta armia i najmocniejsza nie jest ale zeby przenosic jednostki do innych slotow? Z punktu widzenia maksowania rozpy jest to poprostu zajebiste ale mam jednak nadzieje ze to nie przejdzie...
Najlepiej by zrobili gdyby zlikwidowali na tej armii max dorabianych PD i zostawiajac pkt bonusowe
Najlepiej by zrobili gdyby zlikwidowali na tej armii max dorabianych PD i zostawiajac pkt bonusowe
Warhammer to nie jest sport
To na pewno no ale jak bardzo by zmienila sie Twoja rozpa z ostatniego etc? Dorabiamy sobie teraz latwo 3 kosci a na 5 shamanow to moze ze 2 channele by doszly, to az tak rozpy chyba nie gnie bo tak czy siak nawet na slabe wiatry magii i tak wpuscisz to co chcesz
Warhammer to nie jest sport
Ta armia opiera się praktycznie tylko na magii i steadfaście, ale inni gracze będą smutni jak będą mieli 3DDki kontra nasze 12 Taka niby jest idea, że tym właśnie punktuje, ale zaraz się okaże, że "armią na bocznych kółkach to sobie można grać"
pozdro
pozdro
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ufff, a już myślałem, że dadzą im inicjatywę 5 i gyrocoptery w core'ach.
Zapomniałeś o rerollach w CC. Musi je miec każda armia. To zresztą zbalansowałoby ASF - jakby mieli go wszyscyBarbarossa pisze:Ufff, a już myślałem, że dadzą im inicjatywę 5 i gyrocoptery w core'ach.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
troche za bardzo ingerują w zasady z RB, całe to przenoszenie slotów i dopuszczanie specjali jak w przypadku TK. Troche przesadzają chłopaki..
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed