Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomor
Oni nie są żadnym "Śląskiem", tylko "Dolnym Ślaśkiem" Różnice są spore Na poziomie nie tylko LL
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
już mi się mieszają te bitwy;pMacias pisze:Działem go zabiłem we wtorek, na IMPie po prostu przepchałem go małą kawalerią.Błażej pisze: mi się nic ważnego nie zjebało poza może fenixem który standardowo zginął od pierwszego cannona mając 4+ warda
W pierwszej turze ta gra mogla sie zmienic gdyby ten arcymag zginal od rydwanuBłażej pisze:
5. Zręczny Krzyś WoCh. Zagrałem tą bitwę mega słabo moim zdaniem, dziwne że taki wynik. Krzyś wylosował idealne czary do tego rzucał perfekcyjnie na wiatry magii (4+4+ 2 channele np.) i na czary. Na szczęście nadrabiał rzucając sporo gał na ranienie itp. 9:11 ale to był łagodny wymiar kary bo zagrałem słabo...
Nie tylko Ty zagrales slabo ustawianie demona tak zeby nic nie widzial = GENIALNE