WFB online
Warhammer to jest na trojwymiarowym stole 72x48 cali, Lorenz to co najwyzej poligonksuM pisze:Ale to nie gierka, tylko WARHAMMER;D

jaką np masz pewnosc ze po drugiej stronie kompa nie siedzi zasliniony 13 latek mierzacy wszystko nie linijka z programu tylko linijka przed monitorem

ja po jednej z bitew do wlasnie takich wnioskow doszedlem... a teraz jak jest platne to se wole pojsc do klubu pograc niz tam pykać z niewiadomo kim i na jakich zasadach uprzejmosci...
Dostałeś baty od 13 latka?thurion pisze:jaką np masz pewnosc ze po drugiej stronie kompa nie siedzi zasliniony 13 latek mierzacy wszystko nie linijka z programu tylko linijka przed monitorem![]()

"Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"
ksuM: polecam jakieś ostre planszóweczki po necie: osadników z catanu, carcassone, szachy, go, warcaby, gomoku, monopol...

ja przed rozstawieniem terenów zadaje prosto z mostu kilka pytań:thurion pisze:jaką np masz pewnosc ze po drugiej stronie kompa nie siedzi zasliniony 13 latek mierzacy wszystko nie linijka z programu tylko linijka przed monitorem
ile masz lat? ile lat grasz w wfb? z jakiego kraju pochodzisz? i ostatnie pytanie: czy nie uciekniesz z bitwy gdy w 3 turze zadeklaruje 5 szarż na ciebie?

można wtedy wyczuć czy koleś się jąka i jest 13 latkiem, wtedy mówię bye kolesiowy i nawet nie zaczynam gry, średnio 2 graczy na 3 to tacy 13latkowie z którymi nie ma po co grać, bo albo trzeba ich uczyć zasad albo uciekają w trzeciej turze bo przegrywają
ale i tak nie zapłacę 10euro

Masz coś do jąkających się?można wtedy wyczuć czy koleś się jąka

Tia, tylko znajdź mi kogoś komu by się chciało to zrobić.Czy u nas nie ma specjalistów, co by stronkę w podobnym stylu zmajstrowali? Jak myślicie ile by kosztowało godzin pracy wykonanie postawienie tego na jakimś serwerze?
specjalisci sa... ale komu by sie chcialo cos takiego robic.. jak o wiele przyjemniej jest zagrac bitwe z kumplem przy piwie... chyba jeszcze kumpli macie.. czy tylko w internecie siedzicie?
mi sie napewno nie chce za cos takiego zabierac.. choc jak byłem mlodszy to planowałem napisanie symulatora bitew WFB - cos na ksztalt Lorenzo.
liczac w godzinach pracy to pewnie az tak duzo tego nie bedzie.. w koncu takie cos jest na maksa primitywne - moze nad grafikami trzeba troche posiedziec...
pozdrawiam
mi sie napewno nie chce za cos takiego zabierac.. choc jak byłem mlodszy to planowałem napisanie symulatora bitew WFB - cos na ksztalt Lorenzo.

liczac w godzinach pracy to pewnie az tak duzo tego nie bedzie.. w koncu takie cos jest na maksa primitywne - moze nad grafikami trzeba troche posiedziec...
pozdrawiam