Sory chlopaki ale smiesznie sie to czyta. Im komus gorzej poszlo tym bardziej slaby byl ten turniej. Ja rozumiem polityka polityką ale aż tak : ) Z drugiej strony wyczytałem że 14nastoosobowy turniej na narbutta to "najlepszy turniej ever" : D
Przecież to nie jest tak że na euro jedzie top 8 tego turnieju. Szkoda ze tak malo graczy zagralo. Slabo z mobilizacja w tym roku.
Warszawa, 10-11.05. - "1wsze udane zgrupowanie kadry"
I ja się totalnie zgadzam z Maćkiem. Turniej wydaje mi się dobrze balansował jakąś tam rywalizację między graczami z podejściem do testowania. Każdy się starał i nie było grania na remisy, ale za to jak komuś się coś turbo zjebało to cofano akcję.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Imho wyszlo bardzo fajnie. Zajebista atmosfera i wymagajace bitwy. Powinnismy czesciej organizowac spotkania w tak zacnym gronie i to niekoniecznie w wawce.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
To kto chce na początku czerwca przyjechać do Poznania? Myślę, że idea jest bardzo dobra, podobnie blisko mają wszyscy, no może śląsk troche dalej, ale jak ktoś będzie chciał być to i tak przybędzie. Kudłaty, Furion, dalibyście radę coś takiego zorganizować?
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?