Warszawa, 10-11.05. - "1wsze udane zgrupowanie kadry"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Re: Warszawa, 10-11.05. - "1wsze udane zgrupowanie kadry"

Post autor: Duke »

Sory chlopaki ale smiesznie sie to czyta. Im komus gorzej poszlo tym bardziej slaby byl ten turniej. Ja rozumiem polityka polityką ale aż tak : ) Z drugiej strony wyczytałem że 14nastoosobowy turniej na narbutta to "najlepszy turniej ever" : D
Przecież to nie jest tak że na euro jedzie top 8 tego turnieju. Szkoda ze tak malo graczy zagralo. Slabo z mobilizacja w tym roku.
Obrazek

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Najlepszy!

(wyniki ofc o dupę rozbić, i o niczym nie decydują, ale zabawa była po prostu mega. Lepiej niż na masterze)

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

I ja się totalnie zgadzam z Maćkiem. Turniej wydaje mi się dobrze balansował jakąś tam rywalizację między graczami z podejściem do testowania. Każdy się starał i nie było grania na remisy, ale za to jak komuś się coś turbo zjebało to cofano akcję.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Myślałem, że strolluje Shina, ale nie dał się złapać :cry: . Co mistrz, to mistrz!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

długo tak możecie się miziać? :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Imho wyszlo bardzo fajnie. Zajebista atmosfera i wymagajace bitwy. Powinnismy czesciej organizowac spotkania w tak zacnym gronie i to niekoniecznie w wawce.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

To kto chce na początku czerwca przyjechać do Poznania? Myślę, że idea jest bardzo dobra, podobnie blisko mają wszyscy, no może śląsk troche dalej, ale jak ktoś będzie chciał być to i tak przybędzie. Kudłaty, Furion, dalibyście radę coś takiego zorganizować?
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

To można było cofać? :mrgreen: Z chęcią przerzuciłbym 5 wessań keepera i 2 wybuchy dział w pierwszych turach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

mi tez i jedno i drugie sie zdarzalo i jakos nie przerzucalem nigdy.

Swoja droga tez ciekawe, ze nawet Golonka nie wspominal mi o tym jak gralismy bitwe (a tu dzialo wybuchlo przy pierwszym strzale)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Pamiętam czasy w których reprezentanci przerzucali ale te fartowne rzuty... to był trening komandosow;)
Obrazek

ODPOWIEDZ