Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb kingi
Naprawdę super Ci wyszedł
Wreszcie nie ma tego nawalenia błyszczących ,kolorowych barw ,co daje świetny efekt
Wreszcie nie ma tego nawalenia błyszczących ,kolorowych barw ,co daje świetny efekt
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Kacpi 1998
- Masakrator
to prawda i nie będę potrzebował dodatkowych lakierów bo jeden rozwodniony wystarczy na całą armię
- Kacpi 1998
- Masakrator
Dzisiaj madel, który malowałem bardzo dawno ale dopiero wczoraj dostał podstawkę
Tym razem bawiłem się w robienie szlaczków na podstawce, żeby wyglądała bardziej pustennie i chyba na reszcie dużych podstawek też tak będzie
Wiele rzeczy następnym razem zrobię lepiej ale kolorystyka będzie podobna, mam nadzieję, że wam się spodoba
Grobowy Zwiadowca albo jak kto woli Sepulchral Stalker
Tym razem bawiłem się w robienie szlaczków na podstawce, żeby wyglądała bardziej pustennie i chyba na reszcie dużych podstawek też tak będzie
Wiele rzeczy następnym razem zrobię lepiej ale kolorystyka będzie podobna, mam nadzieję, że wam się spodoba
Grobowy Zwiadowca albo jak kto woli Sepulchral Stalker
Kolorystyka do mnie nie przemawia (wcześniejsze figsy robią na mnie większe wrażenie), ale to jest tylko i wyłącznie kwestia gustu. Natomiast za jakość i styl to trzeba ci przyznać robi szał. Kości wychodzą ci rewelacyjnie i oby tak dalej. Z miłą chęcią wchodzę do twojej galerii, zwłaszcza jak dość często wrzucasz coś nowego i aż sam chce siąść do moich figsów i je zacząć malować. Czekam na jeszcze kilka modeli i jakaś mała fotka zbiorowa by się przydała
- Kacpi 1998
- Masakrator
chodzi ci o połączenie czerwonego i zielonego ?
a maluję dość szybko bo mam 110+ dni na dokończenie armii na DMP i Sabat Fiction Fest
a maluję dość szybko bo mam 110+ dni na dokończenie armii na DMP i Sabat Fiction Fest
- Kacpi 1998
- Masakrator
chwali to się modele a nie podstawki i nie siedź do późna przed komputerem tylko maluj
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podstawka to również część modelu, powiedziałbym że równie ważna niekiedy. Na pewno można za pomocą dobrych podstawek sporo uzyskać w odbiorze figsa. Ostatnia podstawka całkiem ok, jednak przy tak dużych podstawkach przydały by się jakieś większe kamienie. Obecnie jednak jest dość pusto i jednolicie. Fajnie że wrzuciłeś fotę z góry. Widać rozmieszczenie trawek - jest ok, choć można by jeszcze bardziej nierównomiernie je rozmieścić... Dodatkowo na takich podstawkach aż się prosi o jakieś wyschnięte fragmenty szkieletów . Naprawdę, nawet pustynne podstawki mogą być bardzo urozmaicone, a nie puste , jednolite i nudnawe. Między innymi chyba właśnie brak inwencji jeśli chodzi o podstawki u posiadaczy tej armii nie skłania mnie do jej kolekcjonowania...
- Kacpi 1998
- Masakrator
rozmieszczenie trawek wynika z tego, gdzie mi się żółtym model upaćkało
i jak zwykle chwali się podstawkę a nie model, no cóż przynajmniej nie ma hejtów
i jak zwykle chwali się podstawkę a nie model, no cóż przynajmniej nie ma hejtów
- Kacpi 1998
- Masakrator
żeby nie było, że nic nie robię
na konikach robiłem zęby ale na jeźdźcach już nie ponieważ te główki mają ich znacznie więcej i nie wyglądałoby to dobrze
na konikach robiłem zęby ale na jeźdźcach już nie ponieważ te główki mają ich znacznie więcej i nie wyglądałoby to dobrze
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Jak by to kursos powiedział. Piękne glejzy, zero łosza
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coś w tym jest ... Armia wygląda, jakby była bejcowana. Rozjaśnień "pędzlowanych" jakoś nie widzę, ale mam już stare oczy i pewnikiem nie wszystko zauważam ...kubencjusz pisze:Jak by to kursos powiedział. Piękne glejzy, zero łosza
- Kacpi 1998
- Masakrator
Zwykłych szkieli nie rozjaśniam, bo mi się nie chce, tylko zęby i gemy ale nad resztą się staram,wrzucę dzisiaj górę od NK.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Początek oddziału Necropolis Knights, zdjęcia trochę żółtawe i prześwietlone bo ciemno u mnie za oknem i musiałem się lampką wspomagać ale jak mógłbym się nie pochwalić
ostatnie zdjęcie jest dośc dobre bo najbardziej realistycznie przedstawia zielono-niebieskie wzorki, opinie ?
ostatnie zdjęcie jest dośc dobre bo najbardziej realistycznie przedstawia zielono-niebieskie wzorki, opinie ?
- Kacpi 1998
- Masakrator
Na żywo jest trochę lepiej a cóż mam zrobić, pomalować papirusy na różowo, żeby się nie zlewały ?
Masz rację tarcza git .
Masz rację tarcza git .