[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4
Re: [Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.
Jednak nie będzie mnie.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
O ciul ale mnie zakablował a jak to mówią, każdy kabel kończy w ziemi
Tak ja osobiście nie jestem za parowaniem przed turniejem. Nie chodzi o to że ktoś oszukuje, raczej o to że jak ktoś się wysypie to jest problem z bayem przykład (Bercik vs Fluffy).
Po za tym to jakieś 5 min opóźnienia max ! a nie ma wałów ala Grzegorz "nie zapisze się, aby ominąć losowanie" T.
Aha i jeszcze jedno co zauważyłem, jak ktoś trafi ewidentnie zły paring a ma alternatywę na spędzenie weekendu, to zdarzyło się, że chłopa posypało kamieniami.

Tak ja osobiście nie jestem za parowaniem przed turniejem. Nie chodzi o to że ktoś oszukuje, raczej o to że jak ktoś się wysypie to jest problem z bayem przykład (Bercik vs Fluffy).
Po za tym to jakieś 5 min opóźnienia max ! a nie ma wałów ala Grzegorz "nie zapisze się, aby ominąć losowanie" T.

Aha i jeszcze jedno co zauważyłem, jak ktoś trafi ewidentnie zły paring a ma alternatywę na spędzenie weekendu, to zdarzyło się, że chłopa posypało kamieniami.
Przypadek ? nie sądze 

Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Grzesiu się zapisał.Po prostu zwrócił uwagę na możliwość kombinowania. Ma racje. Przemyślę rozlosowywanie paringów przed tyrniejem jak lista wpłat będzie pełna. Inaczej się nie da.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Nie będzie nas z Krakowa 

Wisła Kraków.

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Szkoda. Dziękuję, że dajecie znać.
Fajnie.
Fajnie.
- wind_sower
- Masakrator
Mnie niestety nie będzie.
podrawiam
podrawiam
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- RedScorpion
- Falubaz
Czy da się zaparkować bezpośrednio pod Goblinem?
Przy okazji informacyjnie, będę jechał z Pszczyny, mogę kogoś zgarnąć po drodze jeśli nie będę musiał za bardzo nadkładać trasy.
Przy okazji informacyjnie, będę jechał z Pszczyny, mogę kogoś zgarnąć po drodze jeśli nie będę musiał za bardzo nadkładać trasy.
Tak. Na 99% będzie miejsce.
Dla tych, którzy przyjada wcześniej podaję numer 513-185-151. Dzwońcie, bo bar będzie zamknięty. Wtedy otworzę.
Dla tych, którzy przyjada wcześniej podaję numer 513-185-151. Dzwońcie, bo bar będzie zamknięty. Wtedy otworzę.
Eltharion bylby chetny, tychy wiec praktycznie po drodzeRedScorpion pisze:Czy da się zaparkować bezpośrednio pod Goblinem?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- RedScorpion
- Falubaz
To niech sie do mnie odezwie. Zobaczymy
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
- RedScorpion
- Falubaz
Możesz być pod starym obi albo gdzieś na dk1 żebym cię odebrał?
- RedScorpion
- Falubaz
Nie planowałem przez czułów może więc następnym razem kogos wezmę