Siatkówka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Siatkówka
Dzisiaj naprawdę szaleje i chwała mu za to 

Nigdy nie mów nigdy
A o kasie i gdzie ona trafia w polskiej piłce do długo mógłbys pisac

A o kasie i gdzie ona trafia w polskiej piłce do długo mógłbys pisac

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A słyszeliście te gwizdy na nazwisko Solorza?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
no piłkarzom ręcznym w końcu gra nazywa się piłką ręczną 
a skoro przy piłce jesteśmy to [kochać] w dupali naszych drewniaczków od piłki nożnej.

a skoro przy piłce jesteśmy to [kochać] w dupali naszych drewniaczków od piłki nożnej.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zacznijmy od siebie i własnego podwórka. Nasza repa w wfb też zajmuje czołowe miejsca od lat, a biega w fruitloomach.Przemcio pisze:I dlaczego nie dajemy kasy na drożyny które coś są w stanie osiągnąć... A dajemy na szmacianych kopaczy którzy nigdy nic nie wygrają...
Piszę zupełnie serio.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

To wybrales do tego słaby tematCauliflower pisze:Zacznijmy od siebie i własnego podwórka. Nasza repa w wfb też zajmuje czołowe miejsca od lat, a biega w fruitloomach.Przemcio pisze:I dlaczego nie dajemy kasy na drożyny które coś są w stanie osiągnąć... A dajemy na szmacianych kopaczy którzy nigdy nic nie wygrają...
Piszę zupełnie serio.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Słyszeliście już, że Polacy zdobyli puchar świata?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
toć to piłka siatkowa jest.PiotrB pisze:no i powiedział "gratuluję piłkarzom" on chyba ciapniety byłAfro pisze:hehehe, bronek najpierw zaprasza solorza, żeby odkodować polsat, a później nawet nie pamięta jak miał na imię...
Ale emocje
chyba zgodne z zasadami jęz.polskiego.
uczciwie przyznam ze byl to najlepszy mecz naszej reprezentacji (przynajmniej z tych ktore widzialem). Spodek odlecial.
Zawodnicy nie dali sie złamać w pierwszym secie (tak naprawde webanym przez 3 bloki) a pozniej bylo juz calkiem calkiem. Nawet ten jeden przestój można wybaczyc. Poza tym siatka na najwyzszym poziomie, godnym finalu MŚ
nie do końca rozumiem wyboru Murillo na drugiego przyjmującego...ale kto ich tam wie.
btw, ciekawy sezon sie zapowiada, trzeba wypatrywac nastepce Gumy (Fabian jest zerojedynkowy- albo ma dzien zajebistosci albo dołek) i niech nam sie sposobi jakis atakujacy (moze byc nawet bestia jak Grozer). na bloku i przyjeciu jest w czym wybierac.
Witam,
Jakby mi ktoś przed mistrzostwami powiedział że zdobędziemy złoto mają w pierwszym składzie Mikę, który był "za słaby" na Plusligę, i czynnego do niedawna zawodnika jako trenera, to bym mu kazał się .... sami wiecie co. A jednak stało się, i musiałem odszczekiwać wszystkie żółcie i jady jakie wylewałem przed sezonem, i jakoś niespecjalnie źle się z tym czuję, przyznając się do błędów. Swoja drogą szkoda że MŚ w siatkówce niejako otwierają sezon, a nie kończą jak w innych dyscyplinach, Mika mógłby pływać w ofertach teraz:)
jeszcze może Bociek się przebudzi (w co zaczynam powątpiewać.)
Właśnie na przyjęciu bida z nędzą, bo Śliwka z Szalpukiem są na razie na piedestale i czekają niby w kolejce, może Bednaruk z nich wyciągnie co nieco więcej. A kto dalej? Łapczyński? grał w Cuprum w 1 lidze, zobaczymy co pokaże teraz w PLS. To tyle z Juniorów. Teraz z trochę starszych to kto, Ferens ? W Zaksie się lekko zmarnował przez poprzedni sezon, chociaż w czwartkowym sparingu w Krapkowicach prezentował się super:) zagrywka, atak, i przede wszystkim... spadł z barków bo w zeszłym sezonie był wielkości Boćka:) Żaliśnki, to już raczej za późno, choć czytając jego tweetera ma się wrażenie że Juantorena mu buty może wiązać...
Jakby mi ktoś przed mistrzostwami powiedział że zdobędziemy złoto mają w pierwszym składzie Mikę, który był "za słaby" na Plusligę, i czynnego do niedawna zawodnika jako trenera, to bym mu kazał się .... sami wiecie co. A jednak stało się, i musiałem odszczekiwać wszystkie żółcie i jady jakie wylewałem przed sezonem, i jakoś niespecjalnie źle się z tym czuję, przyznając się do błędów. Swoja drogą szkoda że MŚ w siatkówce niejako otwierają sezon, a nie kończą jak w innych dyscyplinach, Mika mógłby pływać w ofertach teraz:)
Panie, Atakujących mamy akurat dobrych, tych co się sposobią: Gryc, Bołądź, czy "przyszły polski Grozer" Kluth, 1992 rocznik 210 cm 105 Kg!btw, ciekawy sezon sie zapowiada, trzeba wypatrywac nastepce Gumy (Fabian jest zerojedynkowy- albo ma dzien zajebistosci albo dołek) i niech nam sie sposobi jakis atakujacy (moze byc nawet bestia jak Grozer). na bloku i przyjeciu jest w czym wybierac.

Właśnie na przyjęciu bida z nędzą, bo Śliwka z Szalpukiem są na razie na piedestale i czekają niby w kolejce, może Bednaruk z nich wyciągnie co nieco więcej. A kto dalej? Łapczyński? grał w Cuprum w 1 lidze, zobaczymy co pokaże teraz w PLS. To tyle z Juniorów. Teraz z trochę starszych to kto, Ferens ? W Zaksie się lekko zmarnował przez poprzedni sezon, chociaż w czwartkowym sparingu w Krapkowicach prezentował się super:) zagrywka, atak, i przede wszystkim... spadł z barków bo w zeszłym sezonie był wielkości Boćka:) Żaliśnki, to już raczej za późno, choć czytając jego tweetera ma się wrażenie że Juantorena mu buty może wiązać...
Oj wraca... już Bielsko pokazało w przedsezonowym sparingu jak wiele mu brakuje (2 lata nie grał na tej pozycji). Dobrze że w klubie będzie miał Wojtaszka obok:) a razem z Łasko i Kaliberdą Jastrzębie (Joszczymbie:)) będzie miało wielką siłę ognia, chyba tylko Skra z Wlazłym Conte i Winiarskim będzie miała większą. Fakt że JW wygrał z Zaksą zamknięty sparing w Kędzierzynie, i to bez Kaliberdy, pokazuje ich potencjalną siłę. Fajny mecz absolwenta Akademii Talentów JW zaliczył Formela.PiotrB pisze:Bartman wraca na przyjęcie -może doczekamy się pary Mika/Kurek
wolisz żeby repa grała w koszulkach wyglądających jak słup reklamowy?Zacznijmy od siebie i własnego podwórka. Nasza repa w wfb też zajmuje czołowe miejsca od lat, a biega w fruitloomach.
Piszę zupełnie serio

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Gdyby dzięki temu mogła jeździć na EURO nie za swoje to chyba każdy by wolał.Robson pisze:wolisz żeby repa grała w koszulkach wyglądających jak słup reklamowy?Zacznijmy od siebie i własnego podwórka. Nasza repa w wfb też zajmuje czołowe miejsca od lat, a biega w fruitloomach.
Piszę zupełnie serio