Słyszałem ze juz niektóre partnerów majaLaik pisze:Galharen pisze:Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami?
Red bulle będą a same się nie rozdadza;-p

Słyszałem ze juz niektóre partnerów majaLaik pisze:Galharen pisze:Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami?
Na pewno dasz radęLaik pisze:Galharen pisze:Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami?
Ogarnąć dupeczki, właśnie nad tym pracuje;-) a te od red bulla też będą:-Dbigpasiak pisze:Na pewno dasz radęLaik pisze:Galharen pisze:Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Słabe? Jak je uważasz za slabe to pokaż zdjecie swojej dziewczyny:pWojtuś pisze:Lol, slabe
Nie no słabe może nie są, ale dobre też nieGalharen pisze:Słabe? Jak je uważasz za slabe to pokaż zdjecie swojej dziewczyny:pWojtuś pisze:Lol, slabe
Yes, we canquas pisze:Sergiusz zle namiary.Eldritch pisze:Memory fajf Dymitr, i wszystko jasne
jak chcesz zaopatrzyc sie tanio (powiedzmy 60% wartosci sklepowej) w "rozne destylaty szkockie/hamerykanskie/greckie itp" to daj znac.z trudem wchlaniam lekka irlandzka i od swieta balentimesa (wole wlasnej roboty nalewki) - odliczajac nawet roczny zapas tego co moge wypic zostaje tego z 15 flaszek z banderolka.
a miejscowka sie zgadza - ja tam sie bede karcił w ramach Koteia