"TOCZAY MANUFACTURE" - TRAYE MAGNETYCZNE, WYDRUKI 3D
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
-
- Warzywo
Re: TRAYE MAGNETYCZNE -> program lojalnościowy "TOCZAY"
Właśnie odebrałem zamówione blaszki zgodne z zamówieniem, szybka realizacja, przesyłka i dobry kontakt. Polecam.
Odebrałem wczoraj sporą paczkę blaszek. Zamówiłem sobie traye do bardzo nietypowych gier: To the Strongest! i kings of War. Wszystko przyszło na czas i szybko. Do tego znakomity kontakt w trakcie przygotowania zamówienia. A wybrałem Tocza, bo był najtańszy z ogłaszających się tu ludzi... (w sensie - robił najtańsze blaszki).
Tak że wiecie...
Tak że wiecie...
-
- Chuck Norris
Otrzymałem treye, wykonane bardzo porządnie, kontakt cały czas. Niestety wymiary nie były dokładnie takie, jakie podałem podczas składania zamówienia. Ale ogólnie na plus.
hej ho, mała akcja promocyjno nagrodowa. Sprawa wygląda tak:
Każda osoba która od 10.04.2018r. do 6.05.2018r. złoży zamówienie na conajmniej 80zł (nie wliczając kosztów przesyłki) weźmie udział w losowaniu takiego rodzaju akcesoriów do battla.
Do rozdania 5 takich zestawów które składają się z:
- miernika wizji
- miernika odległości calowej i półcalowej
- 3 tokenów (jako np. veil tokens, rany na modelach czy do scenariuszów)
Osoby których zamówienia akutalnie są złożone również biorą udział w tej akcji
Każda osoba która od 10.04.2018r. do 6.05.2018r. złoży zamówienie na conajmniej 80zł (nie wliczając kosztów przesyłki) weźmie udział w losowaniu takiego rodzaju akcesoriów do battla.
Do rozdania 5 takich zestawów które składają się z:
- miernika wizji
- miernika odległości calowej i półcalowej
- 3 tokenów (jako np. veil tokens, rany na modelach czy do scenariuszów)
Osoby których zamówienia akutalnie są złożone również biorą udział w tej akcji
Wszystko sprawnie, szybko i ze świetnym kontaktem Polecam z całego serca!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/