ulubiony okres historyczny
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: ulubiony okres historyczny
Ciekawe czy pod ulubiony okres historyczny można podciągnąć 40 milenium
Jakoś zawsze miałem słabość do orkowego high tech
Jakoś zawsze miałem słabość do orkowego high tech
- Infernal Puppet
- Masakrator
No nie wiem czy orkową technologię można nazwać wysoką . Zielonoskóra myśl techniczna sprowadza się w zasadzie to walenia młotkiem w dwie części aż będą do siebie pasować .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ale zawsze pasujo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
prehistoria- w erze w której nie było chciwości, głupoty, wojen, internetu i znieczulicy a, najmądrzejszą istotą była gąbkowata bezwładna falująca w wodzie ameba....
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chyba coś Ci nie styknęło z tą prehistorią, bo akurat ona obejmuje okres od pojawienia się człowieka zręcznego do początku starożytności. Jestem pewien, że w epoce brązu, czy żelaza, spośród rzeczy, które wymieniłeś, nie było tylko internetu.
akuratnie człek pojawił się w erze kenozoicznej w plejstocenie a mnie interesowały zawsze dzieje do tej ery czyli czasy dinozaurów itp. kreda jura i trias
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
Myśle, że okres wojenny i międzywojenny. Zwłaszcza historia II RP i II wojna światowa. Zawsze chętnie w szkole o tym słuchałem. Okres międzywojenny napawał mnie trochę taką ciszą przed burzą, ale też tym, że polacy po swoich przejściach nadal byli polakami i mieli wolę walki.
Cztery razy po dwa razy.