[Katowice; 23.08.]EURO Szybki Goblin vol.12 w SS HQ

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice; 23.08.]EURO Szybki Goblin vol.12 w SS HQ

Post autor: Heretic »

Wet za wet. Nie bierz tego do siebie:)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Ja tam się nie nabijałem :p
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Trzeba było mu odpowiedzieć. Niech ma warmachinowiec jeden :wink: niech się uczy :)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

W temacie z Tyskiej ligi w wynikach z turnieju zapomniałeś o eldritchu a ja mam za mało punktów w generalce ;)

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Uprzejmie informuje, ze mam w glebokim powazaniu moje wyniki. Jednoczesnie uprzejmie informuje, ze uzytkownik wind_sower wypowiada sie wylacznie we wlasnym imieniu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wybacz Przemo. Wszystko już poprawione. Natomiast o Eldritchu nie zapomniałem. Po prostu miał źle policzone punkty na karcie turniejowej i zmieniło się miejsce na turnieju z 4 na 7( 35 pkt, a nie 45).

Automatycznie zmieniły się miejsca osób pomiędzy 4 a 7 miejscem.

4. Łukasz Kocoń
5.Big Boss
6.Ty
7.Eldritch

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

Joł!
Dzieki za super turniej. Chcialem powiedzieć, że miejscówka naszego klubu jest kozacka. Organizacja turnieju pod względem terenów, przygotowania organizatorów na 5+ ( nie dam 6 bo po pierwsze wyjdę na malo obiektywnego, a po drugie wydluzlbym osobiscie czas na bitwę numer 1 ze wzgledu na zgielk i zamieszanie). Fajnie bylo znowu was zobaczyc, az zal bylo mi wyjezdzac.

Bitewki:
1. Nowo poznany kolega Bretonnią.
Bardzo fajnie sie zaczelo, przyjemnie i w ogole. Niestety najgorszy dla mnie scenariusz. Myslalem ze bedzie źle ale moj przeciwnik zrobil fatalny blad swoja glówną lancą z herosami, co umozliwilo mi ustawienie się na szarżę moimi głownymi ccowymi silami. Była to 2 tura, slyszę 2h do konca, moj przeciwnik zaczyna bardzo intensywnie zastanawiać się nad 2 czy 3 ruchami. Staralem się potem go pospieszać ale i tak przedluzulo się na tyle, że nie wjebalem machy. 18:2

2. Adam Qc Ong
Nie nalezy ta armia do najlepszych dla Emp ale tez imo nie najgorsza. Ustawilem się defensywnie z opcja pojscia do przodu. Adam wysadzil sobie maga i wtedy zaatakowalem ale moja nieznajomosc mety sprawila ze zagalopowalem sie z tym atakiem. Szarza która jakby doszla do skutku pozniej moglaby skonczyc sie dla niego duzo gorzej ostatecznie zarobila jakies 150 puntków. Bitwa przebiegala pod moja kontrolą od wysadzenia maga ale na koncu zrobilem blad na 3 duze punkty (usprawiedliwia mnie tylko 1szy turniej imperium) sprawila że z 13 zrobiło sie 10...

3. Solo De
Fajnie znow bylo zagrać. Tym razem miał dużo farta i skonczylo sie tylko 15:5 :D

Dzięki wszystkim za bitwę. Niestety imperialna koronę odebral mi Lotharion :)
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Captain Kocoń pisze:Joł!
a po drugie wydluzlbym osobiscie czas na bitwę numer 1
Skandal :lol2:

Wydłużyłem 1-wszą bitwę o 10 minut. Właśnie dla Ciebie i Przemka, bo graliście jako ostatni :wink:

Captain Kocoń
Mudżahedin

Wiem. Mimo to i tak w pierwszej bitwie straszne zamieszanie zawsze jest i lepiej byloby przyszlosciowo IMO zeby trwala 15 minut dluzej.
Bis dat qui cito dat.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Nie mam pojęcia kiedy i jak wy produkujecie mi te wszystkie ksywy :roll:
Lotharion, boltharion ... ciekawe co będzie następne :?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Czy naprawdę zadajesz pytanie na które nie chcesz znać odpwiedzi :)

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Artek, nie przejmuj się, jest Jeszcze pachoł;)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja coś jeszcze o Pączkach słyszałem;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kapitan Pączek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Zawistni sa, bo jestes mlody, zdolny i umiesz grac w pacynki, paczusiu ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Dzięki za turniej i bez spinowe bitwy.

SUPER MIEJSCÓWKA, bliski dojazd (obok DTŚ), blisko sklep (ALDI 1 min drogi) i zaciszny krajobraz. Życzę Panowie powodzenia w rozkręceniu.
Pozdrawiam
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Captain Kocoń
Mudżahedin

Lotharion akurat jest wyjątkowy bo pieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu.
Bis dat qui cito dat.

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

-Qc- pisze:Kapitan Pączek
Kapitan Dupa ale to chyba nie o tym Koledze.
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Lotharion :mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

ODPOWIEDZ