Karabin żyje i prosi o wsparcie!
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: Karabin żyje i prosi o wsparcie!
Tak od serca na szybko bo mam małego pod opieką i pisze z fona
:
rozwine wypowiedź wieczorem:
@ piotrB luzika nie miałeś wirusa - ja go nie wysyłałam zrobił to elajah norbi na moja prośbę(plik4k>)
@ ziemkas odnośnie mojego zrównowazenia pogadamy sobie na kolejnym nmasterze
Dzekuje wszystkim za wsparcie, sczególnie tym zakulisowym co sie nie udzielali w temacie
Ketltraj Najaważniejsze prosiłem cie osobiscie nie mieszaj do tego
( Miałeś wkleic na foeum to jest moja prywatna spawa )klubu....
Musiałes sie podpisać prezes moriii?
nie zakłałem multi kont
Posdro 4k
:
rozwine wypowiedź wieczorem:
@ piotrB luzika nie miałeś wirusa - ja go nie wysyłałam zrobił to elajah norbi na moja prośbę(plik4k>)
@ ziemkas odnośnie mojego zrównowazenia pogadamy sobie na kolejnym nmasterze
Dzekuje wszystkim za wsparcie, sczególnie tym zakulisowym co sie nie udzielali w temacie
Ketltraj Najaważniejsze prosiłem cie osobiscie nie mieszaj do tego
( Miałeś wkleic na foeum to jest moja prywatna spawa )klubu....
Musiałes sie podpisać prezes moriii?
nie zakłałem multi kont
Posdro 4k
Karabin nie mam zamiaru z Toba rozmawiac kiedykolwiek, gdziekolwiek - zeby bylo jasne.
Dostales szanse. Zobaczymy jak dlugo zajmie jak cos odwalisz i zdaj sobie sprawe, ze tym razem nie bedzie ŻADNEJ taryfy ulgowej.
Dostales szanse. Zobaczymy jak dlugo zajmie jak cos odwalisz i zdaj sobie sprawe, ze tym razem nie bedzie ŻADNEJ taryfy ulgowej.
- 4 karabiny
- Beast from the East
no co ty? boisz się panie kolego? coo dzik z flafim ci napisali?????????????Karabin nie mam zamiaru z Toba rozmawiac kiedykolwiek, gdziekolwiek - zeby bylo jasne.
luzik ziemas nie banuj ludzi za poglady bo po prstu nie można
w kazdym razie nie bój sie nie dosraniesz jak to rejki wpisał plaskacza ....co też jak andrzerj przyjdziesz z kolegami??????????
pogadamy se nie chcesz twoja sprawa
rozwinw temat wieczorem
kohorte znam
i mi to wystarczy
P.S. ziemkas musisz odejść, za starzy na to jesteśmy7, ja miałem te jaja, odszedłem, ktos inny ogarnia bałagan, mori śmorii lublina dzików dudich i całego innego gó... tyler
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Karabien. Moria jest martwa z tego co słyszałem( ap rzynajmniej taka jaką znałem gdy kończyłem studia w Lublinie). Dzik nie grywa od lat. Dudi chyba też już rzadko. Wyluzuj. Najlepiej pozwolić sprawie ucichnąć i zapomnieć i nie dać się prowokować.
Karabin czy myslisz, ze ja nie chce z Toba rozmawiac, bo sie boje? Rly?
Prosze Cie, ja akurat nie naleze do forumowych wojoniwkow i to co pisze na forum tak samo bez zadnego problemu moge powiedziec komus w twarz.
Sa ludzie z ktorymi chetnie zawsze rozmawiam ,a sa ktorych nie trawie i ich po prostu unikam. Zgadnij do ktorej grupy nalezysz.
Nigdy nikogo za poglady nie zbanowalem, jedynie za nieprzestrzeganie regulaminu i nieodpowiednie zachowanie.
EOT z mojej strony.
Prosze Cie, ja akurat nie naleze do forumowych wojoniwkow i to co pisze na forum tak samo bez zadnego problemu moge powiedziec komus w twarz.
Sa ludzie z ktorymi chetnie zawsze rozmawiam ,a sa ktorych nie trawie i ich po prostu unikam. Zgadnij do ktorej grupy nalezysz.
Nigdy nikogo za poglady nie zbanowalem, jedynie za nieprzestrzeganie regulaminu i nieodpowiednie zachowanie.
EOT z mojej strony.
- 4 karabiny
- Beast from the East
o kawa już miałem zczilować
czytam skrzynke i sie ciekawych rzzeczy dowiaduje np że jestem złodziejm
flafik -cos mi chciałeś napisac zanim sam siebie zmoedeowałes?
Przemyślałeś prawne konsekwecje?
z sympatii dla tomasza
jeb.... to rzyg mnie bierze
czytam skrzynke i sie ciekawych rzzeczy dowiaduje np że jestem złodziejm
flafik -cos mi chciałeś napisac zanim sam siebie zmoedeowałes?
Przemyślałeś prawne konsekwecje?
z sympatii dla tomasza
jeb.... to rzyg mnie bierze
- 4 karabiny
- Beast from the East
ziemas luz odpowiedz na to że nasz kolega nawsadzał mi od złodzieji
luzik nie banuj ludzi za poglądy i tyle
luzik nie banuj ludzi za poglądy i tyle
- 4 karabiny
- Beast from the East
w sumie tru Zona wróciła z pracy (zjebke i tak dostałe)Murmandamus pisze:Karabien. Moria jest martwa z tego co słyszałem( ap rzynajmniej taka jaką znałem gdy kończyłem studia w Lublinie). Dzik nie grywa od lat. Dudi chyba też już rzadko. Wyluzuj. Najlepiej pozwolić sprawie ucichnąć i zapomnieć i nie dać się prowokować.
ide sie nachlać
nie mieszajcie do tego klubu moria pliss
4K obiecałeś nie flejmić i nie trollować.
pls dotrzymaj słowa
pls dotrzymaj słowa
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Proszę bardzo. Przepraszam wszystkie osoby który mogły mieć problem z kompem.PiotrB pisze:Od dziś nic już tu takiego nie kliknę . Uważam ,że zamiast pyskowania należy się mi innym którzy mieli ten kłopot po prostu słowo przepraszam
Sam sprawdziłem plik który wrzuciłem na forum, nic złego w nim nie znalazłem dlatego z czystym sumieniem wkleiłem go w tym temacie.
A teraz oczekuje że wy zachowacie się jak dorośli i przeprosicie mnie za wszystkie bluzki których się naczytałem.
Cóż, nie mam możliwości sprawdzenia tego, że naprawdę nie wiedziałeś ani nie podejrzewałeś ze coś z tym plikiem jest nie tak.
Ale ok, po przemyśleniu sprawy, wierzę Ci. Przepraszam, poniosło mnie. Nie powinienem pisać takich rzeczy pod Twoim adresem.
Ale ok, po przemyśleniu sprawy, wierzę Ci. Przepraszam, poniosło mnie. Nie powinienem pisać takich rzeczy pod Twoim adresem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- 4 karabiny
- Beast from the East
spoko jestem tutaj tutajec
Btw bynajmniej nie w głosowaniu ... (ziemas nie pisz mi nic o moich szansach....)
Jedyny Shino rozsadny (zawsze niezawodny) ogarnął i rzutem na taśme pogadałem sobie z Tomaszem.
Skorzystałem z jego "prawa łaski". Po prostu pomimo problemów pogadaliśmy i oczywiście doszliśmy do porozumienia.
Ziemas nie wsadzaj mi tu smut o szansach najlepiej nic w ogóle nie wpisz i nigdy więcej nie próbuj mnie moderować ....
Aby było jasne po prostu nie gadajmy. I tak dostaniesz pw za moje zrównoważenie psychiczne panie adminie.
Ochłonę parę dni bo troche mnie to kosztowało i napisze na spokojnie posta.
Btw bynajmniej nie w głosowaniu ... (ziemas nie pisz mi nic o moich szansach....)
Jedyny Shino rozsadny (zawsze niezawodny) ogarnął i rzutem na taśme pogadałem sobie z Tomaszem.
Skorzystałem z jego "prawa łaski". Po prostu pomimo problemów pogadaliśmy i oczywiście doszliśmy do porozumienia.
Ziemas nie wsadzaj mi tu smut o szansach najlepiej nic w ogóle nie wpisz i nigdy więcej nie próbuj mnie moderować ....
Aby było jasne po prostu nie gadajmy. I tak dostaniesz pw za moje zrównoważenie psychiczne panie adminie.
Ochłonę parę dni bo troche mnie to kosztowało i napisze na spokojnie posta.
Karabin patrząc z boku to najlepiej już ten temat odpuść nie pisz więcej tu i zacznij spamować o nowych cudownych 9 edycjach itd
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- 4 karabiny
- Beast from the East
Patrząc z boku nie próbuj mnie prowokować. Spamuj sam ja na to nie mam czasu.Gokish pisze:Karabin patrząc z boku to najlepiej już ten temat odpuść nie pisz więcej tu i zacznij spamować o nowych cudownych 9 edycjach itd
Zgodnie z naszą umową proszę żebyś uwinął się do czwartkowego południa.4 karabiny pisze:Ochłonę parę dni bo troche mnie to kosztowało i napisze na spokojnie posta.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Lol. Jak tak to czytam to wczesniej tu bylo spokojniej...
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
ocieram lzy, bo wrocilem 10 lat w przeslosc. niektorzy nigdy nie wydorosleja...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.