Edycja druga challonge.com/hsborder2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Edycja druga challonge.com/hsborder2
Grupa A
Ziemko vs Lucid 3:2
Ziemko vs Valdee 3:1
Ziemko vs Lucid 3:2
Ziemko vs Valdee 3:1
patron kurdeGokish pisze:hahaah xD
QC póki co jaki oklep dostaje

Musze se te decki zmienic, bo biedne i wieja prehistorią
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
kaj sa tbelki? dej je gokish w 1 poscie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
+1 uważam tak samo, natomiast jak dla mnie możesz zmienićLucid pisze:ja wole na facehunta, bo ma 20% matchupy. Paladyn jest stosunkowo mocny na wszystko
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Manfred, Jarek kiedy gramy?
Yo bolki z grupy B. Dziś jestem online do 24, wiec wbijać na hs i gramy 
A Ty reszka chodź w końcu zagramy en finał 1 edycji bo cię złapać nie można
I czemu nie widać wyników na tej stronce?

A Ty reszka chodź w końcu zagramy en finał 1 edycji bo cię złapać nie można

I czemu nie widać wyników na tej stronce?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
To jakos okolo tej godziny sie pojawie, dodalem Cie juz do znajomych.JarekK pisze:Moge grac dzisiaj od 21:15 do rana, z przerwą koło 22:20 na wyjście z psem.
Gokish uzupelniaj wyniki prosze.
Grupa A
Ziemko vs Jarek 3:1
Ziemko vs Jarek 3:1
I dej tabele do 1 posta