ROTTEN FACTORY MINIATURES

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: ROTTEN FACTORY MINIATURES

Post autor: Naviedzony »

Nie wiem co to jest to na dole, ale wygląda jak mega zło.

Kaagular
Wałkarz

Post autor: Kaagular »

Wsparte! Powodzenia!

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: ROTTEN_FACTORY »

Cookie Monster - świetnie się nad nim pracowało. model robiony pod katem pracy nad fakturami. Dużo pracy i dużo zabawy:).

Naviedzony - I jest tym w istocie;P. Kombinuję teraz na modelami w klimacie Slaanesh i Tzeentch i to jeden z nich. W przygotowaniu działko i parę modeli, ale najpierw dokończę starsze projekty.

Kaagular - dzięki wielkie!!

Niezależnie od tego czy projekt zostanie sfinansowany czy nie, prace cały czas trwają:). Zbieram kasę na sprzęt i pracuję nad planszówką (i nie tylko :D). Staram się pracować na rzeźbą i rozbudowywać koncepcję świata. Spędzam nad tym mnóstwo czasu , ale Wasze reakcje mnie motywują więc dzięki Wam za to !! :)

Stare projekty w trakcie prac:
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Kombinuję teraz na modelami w klimacie Slaanesh
Dreams come true.

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

To chyba najlepsi WoCH slaanesha, jakich widziałem:

http://www.ebay.com/itm/Werewoolf-Minia ... 1804316009

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Moim marzenie są rotenowe houndy / wilki :) . Masz może zdjęcia jakiś pomalowanych modeli czy na razie czekają na malarza ?

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Chciałbym podziękować wszystkim, który starali się wesprzeć w jakikolwiek sposób projekt na wspieram.to. Wyszło jak wyszło, ale wpłynęło na to duże nieprzemyślanych decyzji. Na szczęście dzięki temu projektowi dostałem sporo sugestii i pomocnych rad od Was!:)
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania dotyczące projektu to piszcie śmiało: rotten.factory@gmail.com

Naviedzony - też się cieszę. Dobrego Papy nigdy za wiele, ale muszę od niego odsapnąć na jakiś czas:P.

Gervaz - Dzięki wielkie za sugestie :). Tarcze są super!

Dziad Zbych - Myślałem nad tym, ale puki co są one tylko w formie kilku linijek tekstu w szkicowniku:). Pomieszałbym trochę Tzeencha , trochę Alucarda http://vignette4.wikia.nocookie.net/hel ... 1007234027 i zalał dużą ilością rottenu ;).
Problem z malowaniem modeli jest taki, że nie mam odlewów ;P. Zamawiać u kogoś mi się skrajnie nie opłaca(taniej mi będzie kupić sprzęt i materiały). Pisałem już z Piotrem Czyżem(redaktor figurki.org) - świetny gość, pomógł mi dobrać sprzęt i w ogóle. teraz tylko zbierać pieniądze:D. Jak coś odleje to będę szukał malarzy:). Wrzucę wtedy na pewno info na forum.

Praca nad planszówką nabiera rozpędu. Parę dni temu testowałem ją z przyjaciółmi i mieliśmy sporo zabawy:). Jeszcze sporo pracy przede mną (grafiki, dopracować system, figurki), ale działam ostro;)
Jak będę miał coś doszlifowanego to będę podsyłał grafiki na fejsa.

Obrazek

Nie spać ! Pracować ! ;P Czasami tak jest, że człowiekowi przychodzi multum pomysłów o totalnie absurdalnych godzinach...

Obrazek

WIPEK (ziomki do gry):

Obrazek

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Kilka prac na zlecenie, które ostatnio wykonywałem. Może kogoś zainteresuje:).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gierka ! Generalnie jest prawie skończona. Kilka kosmetycznych poprawek w zasadach i parę grafik do poprawienia. Poniżej zdjęcie z testów z przed dwóch tygodni chyba:).

Obrazek

Kilka grafik:

Obrazek

Obrazek

Nowe WIP'y. Tym razem Szaman. Fimo Professional + Green Stuff. Skala 31 mm do linii oczu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 sie 2016, o 16:32 przez ROTTEN_FACTORY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

O Panie ale to zajebiste:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Truposz super

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Zawodowo...

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Dzięki !! :) Staram się jak mogę.

Za którą postać z grafik się teraz zabrać :D?

Po długich poszukiwaniach stwierdzam, że Fimo Soft i Fimo Professional to moje ulubione masy do rzeźbienia. Polecam wszystkich.

Kolejne WIP'y. Inkwizytor Światła jeszcze nie skończony, może jutro się uda ;). Zdjęcia skończonych modeli będę wrzucał na fb.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Genialne =D>

wojo1410
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wojo1410 »

Niesamowita robota. Powinni zatrudnić Cię do GW.
Może by wreszcie zaczęli wypuszczać dobre wzory jak 20 lat temu :)
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Stan - Dzięki wielkie!! Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej :).

wojo1410 - Miło mi, że Ci się podobają moje prace. Do GW nie chcę;P! Wolę do Mierce Miniatures ;), ale to jeszcze duuuużo pracy przede mną.

Jeszcze coś z ostatniej chwili :) :

Obrazek

wojo1410
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wojo1410 »

Wystrugaj jakiegoś krasnoluda w starym stylu a będziesz moim przyjacielem do końca życia :wink:
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Z pod moich rąk to pewnie by wyszedł bardzo splugawiony krasnal z rozczochraną brodą ;P.

Działam dalej ze starymi projektami:

Obrazek

Awatar użytkownika
ROTTEN_FACTORY
Chuck Norris
Kontakt:

Kolejny etap pracy nad Zgniłym Działkiem :D

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2016, o 16:57 przez ROTTEN_FACTORY, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ