ROTTEN FACTORY MINIATURES
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: ROTTEN FACTORY MINIATURES
Nie wiem co to jest to na dole, ale wygląda jak mega zło.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Cookie Monster - świetnie się nad nim pracowało. model robiony pod katem pracy nad fakturami. Dużo pracy i dużo zabawy:).
Naviedzony - I jest tym w istocie;P. Kombinuję teraz na modelami w klimacie Slaanesh i Tzeentch i to jeden z nich. W przygotowaniu działko i parę modeli, ale najpierw dokończę starsze projekty.
Kaagular - dzięki wielkie!!
Niezależnie od tego czy projekt zostanie sfinansowany czy nie, prace cały czas trwają:). Zbieram kasę na sprzęt i pracuję nad planszówką (i nie tylko
). Staram się pracować na rzeźbą i rozbudowywać koncepcję świata. Spędzam nad tym mnóstwo czasu , ale Wasze reakcje mnie motywują więc dzięki Wam za to !! 
Stare projekty w trakcie prac:

Naviedzony - I jest tym w istocie;P. Kombinuję teraz na modelami w klimacie Slaanesh i Tzeentch i to jeden z nich. W przygotowaniu działko i parę modeli, ale najpierw dokończę starsze projekty.
Kaagular - dzięki wielkie!!
Niezależnie od tego czy projekt zostanie sfinansowany czy nie, prace cały czas trwają:). Zbieram kasę na sprzęt i pracuję nad planszówką (i nie tylko

Stare projekty w trakcie prac:

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dreams come true.Kombinuję teraz na modelami w klimacie Slaanesh
To chyba najlepsi WoCH slaanesha, jakich widziałem:
http://www.ebay.com/itm/Werewoolf-Minia ... 1804316009
http://www.ebay.com/itm/Werewoolf-Minia ... 1804316009
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Chciałbym podziękować wszystkim, który starali się wesprzeć w jakikolwiek sposób projekt na wspieram.to. Wyszło jak wyszło, ale wpłynęło na to duże nieprzemyślanych decyzji. Na szczęście dzięki temu projektowi dostałem sporo sugestii i pomocnych rad od Was!:)
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania dotyczące projektu to piszcie śmiało: rotten.factory@gmail.com
Naviedzony - też się cieszę. Dobrego Papy nigdy za wiele, ale muszę od niego odsapnąć na jakiś czas:P.
Gervaz - Dzięki wielkie za sugestie
. Tarcze są super!
Dziad Zbych - Myślałem nad tym, ale puki co są one tylko w formie kilku linijek tekstu w szkicowniku:). Pomieszałbym trochę Tzeencha , trochę Alucarda http://vignette4.wikia.nocookie.net/hel ... 1007234027 i zalał dużą ilością rottenu
.
Problem z malowaniem modeli jest taki, że nie mam odlewów ;P. Zamawiać u kogoś mi się skrajnie nie opłaca(taniej mi będzie kupić sprzęt i materiały). Pisałem już z Piotrem Czyżem(redaktor figurki.org) - świetny gość, pomógł mi dobrać sprzęt i w ogóle. teraz tylko zbierać pieniądze:D. Jak coś odleje to będę szukał malarzy:). Wrzucę wtedy na pewno info na forum.
Praca nad planszówką nabiera rozpędu. Parę dni temu testowałem ją z przyjaciółmi i mieliśmy sporo zabawy:). Jeszcze sporo pracy przede mną (grafiki, dopracować system, figurki), ale działam ostro;)
Jak będę miał coś doszlifowanego to będę podsyłał grafiki na fejsa.

Nie spać ! Pracować ! ;P Czasami tak jest, że człowiekowi przychodzi multum pomysłów o totalnie absurdalnych godzinach...

WIPEK (ziomki do gry):

Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania dotyczące projektu to piszcie śmiało: rotten.factory@gmail.com
Naviedzony - też się cieszę. Dobrego Papy nigdy za wiele, ale muszę od niego odsapnąć na jakiś czas:P.
Gervaz - Dzięki wielkie za sugestie

Dziad Zbych - Myślałem nad tym, ale puki co są one tylko w formie kilku linijek tekstu w szkicowniku:). Pomieszałbym trochę Tzeencha , trochę Alucarda http://vignette4.wikia.nocookie.net/hel ... 1007234027 i zalał dużą ilością rottenu

Problem z malowaniem modeli jest taki, że nie mam odlewów ;P. Zamawiać u kogoś mi się skrajnie nie opłaca(taniej mi będzie kupić sprzęt i materiały). Pisałem już z Piotrem Czyżem(redaktor figurki.org) - świetny gość, pomógł mi dobrać sprzęt i w ogóle. teraz tylko zbierać pieniądze:D. Jak coś odleje to będę szukał malarzy:). Wrzucę wtedy na pewno info na forum.
Praca nad planszówką nabiera rozpędu. Parę dni temu testowałem ją z przyjaciółmi i mieliśmy sporo zabawy:). Jeszcze sporo pracy przede mną (grafiki, dopracować system, figurki), ale działam ostro;)
Jak będę miał coś doszlifowanego to będę podsyłał grafiki na fejsa.

Nie spać ! Pracować ! ;P Czasami tak jest, że człowiekowi przychodzi multum pomysłów o totalnie absurdalnych godzinach...

WIPEK (ziomki do gry):

- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Kilka prac na zlecenie, które ostatnio wykonywałem. Może kogoś zainteresuje:).

Gierka ! Generalnie jest prawie skończona. Kilka kosmetycznych poprawek w zasadach i parę grafik do poprawienia. Poniżej zdjęcie z testów z przed dwóch tygodni chyba:).

Kilka grafik:

Nowe WIP'y. Tym razem Szaman. Fimo Professional + Green Stuff. Skala 31 mm do linii oczu.

Gierka ! Generalnie jest prawie skończona. Kilka kosmetycznych poprawek w zasadach i parę grafik do poprawienia. Poniżej zdjęcie z testów z przed dwóch tygodni chyba:).

Kilka grafik:

Nowe WIP'y. Tym razem Szaman. Fimo Professional + Green Stuff. Skala 31 mm do linii oczu.

Ostatnio zmieniony 21 sie 2016, o 16:32 przez ROTTEN_FACTORY, łącznie zmieniany 1 raz.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
O Panie ale to zajebiste:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Truposz super
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dzięki !!
Staram się jak mogę.
Za którą postać z grafik się teraz zabrać
?
Po długich poszukiwaniach stwierdzam, że Fimo Soft i Fimo Professional to moje ulubione masy do rzeźbienia. Polecam wszystkich.
Kolejne WIP'y. Inkwizytor Światła jeszcze nie skończony, może jutro się uda
. Zdjęcia skończonych modeli będę wrzucał na fb.

Za którą postać z grafik się teraz zabrać

Po długich poszukiwaniach stwierdzam, że Fimo Soft i Fimo Professional to moje ulubione masy do rzeźbienia. Polecam wszystkich.
Kolejne WIP'y. Inkwizytor Światła jeszcze nie skończony, może jutro się uda

- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2016, o 16:57 przez ROTTEN_FACTORY, łącznie zmieniany 1 raz.