[Warszawa]27.12.2015 - Ostatni w '15 - [PX CAFE] - 2500
Re: [Warszawa]27.12.2015 - Ostatni w '15 - [PX CAFE] - 2500
Z update'ował byś liste w 2 poście Helion ? Bo nie wiem czy się jeszcze załapałem czy już nie 

- Offspringman
- Kretozord
podbijamOffspringman pisze:panowie, zgubiłem dużą templejtkę (kółeczko 5 cali) i gdyby ktoś miał poratować byłoby super.
kilka miesięcy człowiek nie gra i wszystko gubi
#helion# pisze:Jest juz full, nawet swoje miejsce zwolnilem.
Jacku jesli chcesz to wpadaj, mi3jsca nie gwarantuje, ale moze ktos sie wykruszyc jeszcze
To nie ma sensu, szkoda wstawać rano i dygać przez pół miasta, żeby się dowiedzieć, że wszyscy są.
Bardzo żałuję, bo okazji do grania jak na lekarstwo, a w sumie sam nie wiem czemu tak nisko na tej liście wylądowałem...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Kurczę naprawdę fajnie to 9th Age wygladalo. Niestety na pewno nie zbiorę 2400 do następnego turnieju (9 stycznia jest)
. Czy do paradoksu można tak sobie przyjść i pograć? Nie ma za to oplat? I czy mogliby napisać do mnie pm dowódcy HE i dowodca krasnoludzki? Chciałbym po prostu wiedzieć kto jest kto na forum 

High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Czy jest możliwość umieszczenia rozpisek?
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
- Dark Kluku
- Wałkarz
Jeżeli chodziło Ci o mnie (grałem HE z Krasiami pierwszą bitwę przy stole nr 2) to odpisujęWarlordus pisze:Kurczę naprawdę fajnie to 9th Age wygladalo. Niestety na pewno nie zbiorę 2400 do następnego turnieju (9 stycznia jest). Czy do paradoksu można tak sobie przyjść i pograć? Nie ma za to oplat? I czy mogliby napisać do mnie pm dowódcy HE i dowodca krasnoludzki? Chciałbym po prostu wiedzieć kto jest kto na forum

- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Faktycznie, wybacz pomyłkęGlonojad pisze:@Elvis: nie policzyles mi BSBka i to w walce, może to nie ja bym musial pauzować :p

Wałkarz!Elvis is (un)dead pisze:Faktycznie, wybacz pomyłkęGlonojad pisze:@Elvis: nie policzyles mi BSBka i to w walce, może to nie ja bym musial pauzować :pobawiam się że nic by to nam nie zmieniło, bo nasza różnica wyniosła sporo, a kolejny gracz wbił dużo mniej :/

-
- Plankton
Dowódca krasnoludzki to chyba ja. A w Paradoksie są opłaty za stół. Dziesięć złotych i więcej od gracza, zależy kiedy grasz.Warlordus pisze:Kurczę naprawdę fajnie to 9th Age wygladalo. Niestety na pewno nie zbiorę 2400 do następnego turnieju (9 stycznia jest). Czy do paradoksu można tak sobie przyjść i pograć? Nie ma za to oplat? I czy mogliby napisać do mnie pm dowódcy HE i dowodca krasnoludzki? Chciałbym po prostu wiedzieć kto jest kto na forum
pozdrawiam
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Dziękujemy wszystkim za tak liczne przybycie, mam nadzieję, że pomimo małych niedociągnięć organizacyjnych (obiecujemy poprawę
) dobrze się bawiliście. Poniżej przedstawiam wyniki, a w ciągu najbliższego tygodnia zgłoszę turniej do ligi:
1. Elvis 30
2. Tutajec 23
3. Shino 21
4. Lipek 21
5. Janus 20
6. Offsrpingmen 17
7. JaceK 17
8. Bobson 16
9. Rafał Meyo Mejsztowicz 15
10. Adrian Kukulski 15
11. Wojtek Zębaty 15
12. As 13
13. Wojtek Staniszewski 13
14. Kamil Koziej "Cotau" 12
15. Kuba Sławicki 11
16. Trubas 10
17. Talladil 7
18. Glonojad 6
19 Maciej "Orion" Bzura 0
Pod koniec stycznia planujemy kolejny turniej na 2500 pkt., tylko już ze scenariuszami i zadaniami pobocznymi.

1. Elvis 30
2. Tutajec 23
3. Shino 21
4. Lipek 21
5. Janus 20
6. Offsrpingmen 17
7. JaceK 17
8. Bobson 16
9. Rafał Meyo Mejsztowicz 15
10. Adrian Kukulski 15
11. Wojtek Zębaty 15
12. As 13
13. Wojtek Staniszewski 13
14. Kamil Koziej "Cotau" 12
15. Kuba Sławicki 11
16. Trubas 10
17. Talladil 7
18. Glonojad 6
19 Maciej "Orion" Bzura 0
Pod koniec stycznia planujemy kolejny turniej na 2500 pkt., tylko już ze scenariuszami i zadaniami pobocznymi.