I po DMP-relacje
Filmik wymiata.
Przeanalizowalem systemy i najbardziej podoba mi sie system przedstawiony przez Crusa. Promuje wieksze wygrane w sposob lekki ale znaczacy. Bylaby to swoista ewolucja systemu meczowego i przystosowanie do warunkow DMP (wiecej teamow, mnie bitew).
Przeanalizowalem systemy i najbardziej podoba mi sie system przedstawiony przez Crusa. Promuje wieksze wygrane w sposob lekki ale znaczacy. Bylaby to swoista ewolucja systemu meczowego i przystosowanie do warunkow DMP (wiecej teamow, mnie bitew).
-
- "Nie jestem powergamerem"
atmosfera doskonala; oprocz kwestii z dostawianiem przeciwnikow, kolejek na zapisy i akcji z noclegiem wszystko ok; znacznie lepsze rozstawienie terenow; super sala! duzo miejsca;
przeciwnicy - super! z nikim zandych spiec, a bitki z kohorta czy legionem w atmosferze wrecz towarzyskiej!
wielkie dzieki wszystkim przeciwnikom!
dmp jak dla mnie bedzie zawsze impreza roku w batlowym swiatku - nie ma sily - ta impreza ma super klimat! spotkalem sporo dawno nie widzianych twarzy!Very Happy no i czekam na nagranie balcera!
przeciwnicy - super! z nikim zandych spiec, a bitki z kohorta czy legionem w atmosferze wrecz towarzyskiej!
wielkie dzieki wszystkim przeciwnikom!
dmp jak dla mnie bedzie zawsze impreza roku w batlowym swiatku - nie ma sily - ta impreza ma super klimat! spotkalem sporo dawno nie widzianych twarzy!Very Happy no i czekam na nagranie balcera!
turniej mega petarda w wielkim przytupem :]
Gralem w 3 skladzie rogatego i bitewki nasze byly naprawde w bardzo milym klimacie. Przeciwnicy super wiec i super sie gralo gdyby tylko pamela nie dostal wszystkich bitew to bylo by niezle
Wielkie podziekowania dla Szafy za bomba organizacje
dla Dziopa ktory przenocowal caly nasz klub plus jeszcze kilka osob dal jesc i nie obrazil sie za balagan zostawiony
Dla calego RS za liczne stawienie sie na wyjazd
Gralem w 3 skladzie rogatego i bitewki nasze byly naprawde w bardzo milym klimacie. Przeciwnicy super wiec i super sie gralo gdyby tylko pamela nie dostal wszystkich bitew to bylo by niezle

Wielkie podziekowania dla Szafy za bomba organizacje
dla Dziopa ktory przenocowal caly nasz klub plus jeszcze kilka osob dal jesc i nie obrazil sie za balagan zostawiony

Dla calego RS za liczne stawienie sie na wyjazd
Simi IMO wystarzy 6-8 różnych dobrze przemyślanych ustawień - najlepiej z zasadą jedna strona lepsza dla defensu, bo wtedy przy zasadzie "zaczynam albo mam lepszą cześć stołu" gra jest ciekawa. Nie może też być hardcorów w stylu patelnia (dla empire) lub 6 lasów (dla WE) oraz nie może być np: jeziorka na 1\3 stołu. Jak dorobicie troche terenów i format utrzymacie to bedzie full wypas.Scimitar pisze:
Za rok nie będzie pewnie scenariuszy, a tereny bardziej optymalne - tym razem osobiście skontroluję ich rozstawienie.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Stachu pisze:sorry za off top ale temat o DMP jest zamknięty..
Nie znalazł nikt warhounda z 5 edycji?? metalowy, pomazany farbą...
ew. info na priv proszę
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=5029
chyba nie. w ich ofercie nie mowy o zadnym basenie.Szmajson pisze:Takie dziwne pytanie ....czy Hotel Gromada ma basen?

Tak tylko rozkmnialismyAsassello pisze:chyba nie. w ich ofercie nie mowy o zadnym basenie.Szmajson pisze:Takie dziwne pytanie ....czy Hotel Gromada ma basen?

racjakedziorek pisze:Btw. furion nie rzucał klątwy vampirem za zabicie kinga paraszczaka

zapomnialem. Maciek tez

chociaz bylbym sklonny kulnac te ld10

ja tak sobie z Mackiem cisnelismy co tureRusinek pisze:W przeciwienstwie do zeszlego roku nie uslyszalem ani razu testu "Sorry ale nie moge Ci na to pozwolic, bo to DMP".

bylo jak bylo, wyniku nie ma co zmieniac. policzone to policzone

Lesnikowi na najblizszym turnieju bedziemy krecic jaja w imadle

pozdrawiam serdecznie
Furion
Było bardzo fajnie ! Nocleg, długie przerwy miedzy bitwami, duża sala - wszystko chyba na + 
Już tutaj podziękuję moim wszystkim przeciwnikom - 5 miłych bitew - tego oczekiwałem , i to dostałem
Byłem 4 razy wystawiany jako pierwszy i raz mnie dostawiono...do elektrowni skavenskiej
Moje krasie:
kowadełko
bsb
2xthundy
20 rangersów
15hamków
10 minersów
2 cannony
2 organki
Słaba rospa złożona z tego co udało mi sie pożyczyć.
1 bitwa, Overrun i kolega z Brettonia (przepraszam zapomniałem imienia).
Głupio tak zwalać cos na rzuty... ale były kosmiczne - naprawde, jak wiadomo jesli sie bretonii porzadnie nie odstrzeli, spowolni to w walce sa wklepy 0:20.
2 bitwa Earthshaker, i elektrownia Staśka Leszczynskiego.
Splewiłem po całosci, wybierając złą stronę, popełniajac błedy - a tych które popełniał przeciwnik nie udało mi się wykorzystać - kostkologia. 5:15
3 bitwa i Strefa 0 VC (pzepraszam nie pamietam imienia)
Dobry stół, kilka błędów przeciwnika - ale kowadło ssało po całosci - rzuciło chyba tylko 1 małą rune. 14:6
4 bitwa, Rogaty young gang, dostawili do mnie krasie Pameli.
Fakt chłopaki dobrze rozkminili z tym ze ma on wiecej strzelania i powinien mnie wystrzelać - ale zabrałem sobie strone ze sporym lasem i troszke pokminiłem tak że jego maszynerie cała z wyjatkiem organek skasowałem a sam straciłem 1 canona chyba i połówke minersów. 11:9
5 bitwa Zad Trola , i kolega z VC ( przepraszam nie pamietam imienia)
Przeciwnik wystawił sie po przekatnej i .... ruszyłdo przodu głównie po to żeby skampic więksozść armii, wybiłem smieciowe oddziały, 1 nekrola, pół BK, bsb, ghule straciłem chyba tylko thundów jednych. 12:8
Pozdrawiam:
Organizatorów - gratulacje - bardzo fajny turniej
Przeciwników - fajnie sie z wami gra
Osoby siedzące w pokoju 152 (chyba sie nei pomyliłem, chodzi o pokój w którym spał rusinek, kedziorek, skaven
) - główna atrakcja , wykład balcera.
Ślaski ekstremistów - za radosna wyprawe po browar - przez męki, ale zakończona sukcesem (Mc'Drive na piechote
)
Age, Jankiela, Grześka, Maćka - za miłą podróż
Legion - za wspólną grę - za rok będzie lepiej!
Tarasia - dzięki za minersów.
I wszystkich których pewnie chciałem pozdrowic a o których zapomniałem.

Już tutaj podziękuję moim wszystkim przeciwnikom - 5 miłych bitew - tego oczekiwałem , i to dostałem

Byłem 4 razy wystawiany jako pierwszy i raz mnie dostawiono...do elektrowni skavenskiej

Moje krasie:
kowadełko
bsb
2xthundy
20 rangersów
15hamków
10 minersów
2 cannony
2 organki
Słaba rospa złożona z tego co udało mi sie pożyczyć.
1 bitwa, Overrun i kolega z Brettonia (przepraszam zapomniałem imienia).
Głupio tak zwalać cos na rzuty... ale były kosmiczne - naprawde, jak wiadomo jesli sie bretonii porzadnie nie odstrzeli, spowolni to w walce sa wklepy 0:20.
2 bitwa Earthshaker, i elektrownia Staśka Leszczynskiego.
Splewiłem po całosci, wybierając złą stronę, popełniajac błedy - a tych które popełniał przeciwnik nie udało mi się wykorzystać - kostkologia. 5:15
3 bitwa i Strefa 0 VC (pzepraszam nie pamietam imienia)
Dobry stół, kilka błędów przeciwnika - ale kowadło ssało po całosci - rzuciło chyba tylko 1 małą rune. 14:6
4 bitwa, Rogaty young gang, dostawili do mnie krasie Pameli.
Fakt chłopaki dobrze rozkminili z tym ze ma on wiecej strzelania i powinien mnie wystrzelać - ale zabrałem sobie strone ze sporym lasem i troszke pokminiłem tak że jego maszynerie cała z wyjatkiem organek skasowałem a sam straciłem 1 canona chyba i połówke minersów. 11:9
5 bitwa Zad Trola , i kolega z VC ( przepraszam nie pamietam imienia)
Przeciwnik wystawił sie po przekatnej i .... ruszyłdo przodu głównie po to żeby skampic więksozść armii, wybiłem smieciowe oddziały, 1 nekrola, pół BK, bsb, ghule straciłem chyba tylko thundów jednych. 12:8
Pozdrawiam:
Organizatorów - gratulacje - bardzo fajny turniej
Przeciwników - fajnie sie z wami gra
Osoby siedzące w pokoju 152 (chyba sie nei pomyliłem, chodzi o pokój w którym spał rusinek, kedziorek, skaven

Ślaski ekstremistów - za radosna wyprawe po browar - przez męki, ale zakończona sukcesem (Mc'Drive na piechote

Age, Jankiela, Grześka, Maćka - za miłą podróż

Legion - za wspólną grę - za rok będzie lepiej!
Tarasia - dzięki za minersów.
I wszystkich których pewnie chciałem pozdrowic a o których zapomniałem.
no i wydało się, mówiłem...Jasiuuu pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=jHTu4GdRUNQ
dzięki przeciwnikom za bitwy (zwłaszcza bitwa nr 2!) wypadłem jak gówno z nogawki czyli zdobyłem 50 pktów - Dwarfy to porażka - traci się po 300 pkt na starcie za ćwiartki. Dzięki chłopakom z klubu i naszemu najemnemu kilerowi - Crus wymiata! Chciałbym też zdementować plotki jakoby Malal nie był w Morii, jest w klubie już od niemal roku. Do zobaczyska na następnym turnieju...
jak to powiedział Balcer:Supeł pisze:Chciałbym też zdementować plotki jakoby Malal nie był w Morii, jest w klubie już od niemal roku.Jasiuuu pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=jHTu4GdRUNQ
judasz.pl