ETC 2017 - wybór kadry
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - wybór kadry
Kołata pewnie?
Kadra na ETC 2017:
Furion (c)
Laik
Szaitis
Janus
Kalafior
Abrasus
Elvis
Solo
coach 1: WAKAT
coach 2: WAKAT
Kadrowiczom gratuluję.
Wszystkim tym, którzy aplikowali do kadry - serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że za rok nie odpuścicie.
ETC wygramy, bo jedziemy im sprawić ból. Cegłówki już gotowe.
------------------------------
Co do coacha: zbieramy kandydatury na coacha.
To bardzo ważna rola funkcja, to pełnoprawny 9ty członek drużyny.
Jeżeli ktoś myśli, że może:
Jak coacha nie znajdziemy do tego terminu to jedziemy bez. Będzie ciężko, ale damy radę.
Jeżeli ktoś zna firmy, które chcą zainteresowane zasięgiem rzędu 2000 PL + 50 000 świat w zamian za sponsoring, to będę zobowiązany za przesłanie namiarów na PM.
Mam nadzieję, że będziecie za nas trzymać kciuki.
Strona do lajkowania: https://www.facebook.com/ETCteamPoland/ za każdą łapkę w górę dziękujemy.
Relacja na żywo będzie głównie na ww. fejsiku.
pozdrawiamy i jeszcze raz dzięki,
Shino & Furek
Furion (c)
Laik
Szaitis
Janus
Kalafior
Abrasus
Elvis
Solo
coach 1: WAKAT
coach 2: WAKAT
Kadrowiczom gratuluję.
Wszystkim tym, którzy aplikowali do kadry - serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że za rok nie odpuścicie.
ETC wygramy, bo jedziemy im sprawić ból. Cegłówki już gotowe.
Co do coacha: zbieramy kandydatury na coacha.
To bardzo ważna rola funkcja, to pełnoprawny 9ty członek drużyny.
Jeżeli ktoś myśli, że może:
- Poświęcić termin 02-06.08.2017
- Wywalić 2k zł (wejściówki coach nie płaci)
- Pomóc przy grach radą
- Pomóc przy grach supportem i dobrym słowem
- Przypilnować naszych rywali, żeby nas nie cięli w pento
Jak coacha nie znajdziemy do tego terminu to jedziemy bez. Będzie ciężko, ale damy radę.
Jeżeli ktoś zna firmy, które chcą zainteresowane zasięgiem rzędu 2000 PL + 50 000 świat w zamian za sponsoring, to będę zobowiązany za przesłanie namiarów na PM.
Mam nadzieję, że będziecie za nas trzymać kciuki.
Strona do lajkowania: https://www.facebook.com/ETCteamPoland/ za każdą łapkę w górę dziękujemy.
Relacja na żywo będzie głównie na ww. fejsiku.
pozdrawiamy i jeszcze raz dzięki,
Shino & Furek
- swieta_barbara
- habydysz
Wow, no zaskoczony jestem, nie powiem.
Bardzo fajna kadra, będę trzymał kciuki.
Bardzo fajna kadra, będę trzymał kciuki.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dzięki za zaufanie i kolejne wskrzeszenie!
Rok w rok obiecuję sobie, że czas zejść ze sceny, ale jednak jak schodzić to niepokonanym i taka ma być w tym roku Polska w Salamance - niepokonana! Cholernie w to wierzę. Bądźcie z nami!
ciao
Rok w rok obiecuję sobie, że czas zejść ze sceny, ale jednak jak schodzić to niepokonanym i taka ma być w tym roku Polska w Salamance - niepokonana! Cholernie w to wierzę. Bądźcie z nami!
ciao
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Ja również dziękuję selekcjonerom za zaufanie i wszystkim za dobre słowa. Biało-czerwony sztandar będzie powiewał nad truchłami naszych wrogów!
Gratulacje dla wybranych, zwłaszcza widok Sola w kadrze to miód na serce każdego SSmana, DMP będzie syte
Natomiast czy pojawi się jakiś szerszy komentarz dotyczący wyboru? Przydałby się feedback (trochę go podczas samej walki o kadrę brakowało), pod katem kandydowania za rok - bo nic nie wskazuje na to, żeby sposób i metodyka wyboru kadry uległy zmianie.
Natomiast czy pojawi się jakiś szerszy komentarz dotyczący wyboru? Przydałby się feedback (trochę go podczas samej walki o kadrę brakowało), pod katem kandydowania za rok - bo nic nie wskazuje na to, żeby sposób i metodyka wyboru kadry uległy zmianie.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Komentarz:-Qc- pisze:Gratulacje dla wybranych, zwłaszcza widok Sola w kadrze to miód na serce każdego SSmana, DMP będzie syte
6 osób zostało wybranych bo były w tym sezonie w takiej formie, że bez nich nie byłoby na podstawie czego budować drużyny.
Pozostała grupa ok. 4 osób które reprezentowały +- taki sam poziom.
Popatrzyliśmy w tabelki jakie armie nas najmocniej dymają.
Na podstawie tego można było określić, gdzie są nasze słabe strony które trzeba wzmocnić.
Był to bardzo ważny czynnik jeżeli chodzi o wybór.
Czyli, żeby być w kadrze trzeba być albo bardzo dobrym, albo przynajmniej dobrym i posiadać armię, która jest dobrą zapchaj-dziurą.
Obstawiam charakter, ale w trochę innym sensie niż opisał to EltharionLazur pisze:To ja jeszcze zapytam o to co zdecydowało że do Hiszpanii jedzie Solo a nie Kalesoner. Nie chce być źle zrozumiany bo ciesze się że Solo jedzie tylko pytam o merytoryczne pobudki gdyż cyferki wyraźnie przemawiały za wyborem Kalesonera. Co przeważyło?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.