[MASTER] Macki Wojny 2k17 21-22.10 - Urodziny !
Re: [MASTER] Macki Wojny 2k17 21-22.10 - Urodziny !
Szukam pary. Ktoś coś?
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Mordeczki :
Dodam że zgłoszenia i rezerwacje Hotelu załatwiamy ze mną.
2 os - 21 pokoi - zostało 11
3 os - 11 pokoi - zostało 7
8 os - 1 pokój - został 1
1 pokój 2 os z łożem małżeńskim. - został 1
Termin zgłoszeń przypada 09.10.17
Z jednej strony fajnie , a z drugiej ...
Proszę się zastanowić bo chyba braknie miejsc w hotelu.
O rezerwacji będzie decydować kolejność zgłoszeń i przelewów. ( na rozpiski damy ewentualnie dogodniejszy termin )
Jeżeli brakło by miejsc postaramy się o zorganizowanie "czegoś" tuż obok. (Albo będę musiał wracać do domu spać ;P pytanie , czy będę w stanie , albo kto mi zrobi śniadanko ?)
W czwartek podam menu obiadowe - 2 do wyboru.
W piątek wieczorem uściślimy ostateczne zasady.
W przypadku gdybyście czegoś nie wiedzieli śmiało piszcie , do mnie albo do Ślivka. Najlepiej też zadawać oficjalnie pytania , bo pewnie będą się powtarzać.
Dodam że zgłoszenia i rezerwacje Hotelu załatwiamy ze mną.
2 os - 21 pokoi - zostało 11
3 os - 11 pokoi - zostało 7
8 os - 1 pokój - został 1
1 pokój 2 os z łożem małżeńskim. - został 1
Termin zgłoszeń przypada 09.10.17
Z jednej strony fajnie , a z drugiej ...
Proszę się zastanowić bo chyba braknie miejsc w hotelu.
O rezerwacji będzie decydować kolejność zgłoszeń i przelewów. ( na rozpiski damy ewentualnie dogodniejszy termin )
Jeżeli brakło by miejsc postaramy się o zorganizowanie "czegoś" tuż obok. (Albo będę musiał wracać do domu spać ;P pytanie , czy będę w stanie , albo kto mi zrobi śniadanko ?)
W czwartek podam menu obiadowe - 2 do wyboru.
W piątek wieczorem uściślimy ostateczne zasady.
W przypadku gdybyście czegoś nie wiedzieli śmiało piszcie , do mnie albo do Ślivka. Najlepiej też zadawać oficjalnie pytania , bo pewnie będą się powtarzać.
- wind_sower
- Masakrator
Ej bo ING nie działa. Mam nadzieję, że się naprawi dziś
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Razem z Trubasem meldujemy gotowość Łódź zaskoczyła mnie niejednokrotnie, przeważnie po turniejach, a będąc bardziej precyzyjnym, w barach.
Jednak jedziemy na 3 dni i to URODZINY wiec wiecie;)
Jednak jedziemy na 3 dni i to URODZINY wiec wiecie;)
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
-
- Mudżahedin
Siemanko Mordeczki!
Jest źle i dobrze. Już teraz wiem , że nie pomieścimy się w bazie noclegowej nawet jak cała ośmiornica zrezygnuje z miejsc. Liczyła się kolejność zgłoszeń i przelewów. Dzisiaj wieczorkiem będę wiedział dokładnie kto się nie pomieścił . Problemem jest również trochę to, że indywidualnie chcecie wchodzić wyłącznie w pokoje 2 osobowe, ale będę dzwonić do zainteresowanych w tej sprawie ( 8 Bila np. zgodziła się spać w 2x3 i 1x2 zamiast 4x2).
Dobra wiadomość jest taka, że po drugiej stronie ulicy jest Drugi ośrodek ośrodek i będę tam dzisiaj dzwonił z zapytaniem czy by nie przyjął reszty chętnych. Szczegóły podam niebawem, bo może uda mi się coś utargować.
Rozstrzygnięcie - dzisiaj wieczorem.
PS. Sprawdźcie w 1 poście czy wszystko się u was zgadza , jeśli nie jesteście w wierszu " na zielono" będę się do Was odzywał.
Jest źle i dobrze. Już teraz wiem , że nie pomieścimy się w bazie noclegowej nawet jak cała ośmiornica zrezygnuje z miejsc. Liczyła się kolejność zgłoszeń i przelewów. Dzisiaj wieczorkiem będę wiedział dokładnie kto się nie pomieścił . Problemem jest również trochę to, że indywidualnie chcecie wchodzić wyłącznie w pokoje 2 osobowe, ale będę dzwonić do zainteresowanych w tej sprawie ( 8 Bila np. zgodziła się spać w 2x3 i 1x2 zamiast 4x2).
Dobra wiadomość jest taka, że po drugiej stronie ulicy jest Drugi ośrodek ośrodek i będę tam dzisiaj dzwonił z zapytaniem czy by nie przyjął reszty chętnych. Szczegóły podam niebawem, bo może uda mi się coś utargować.
Rozstrzygnięcie - dzisiaj wieczorem.
PS. Sprawdźcie w 1 poście czy wszystko się u was zgadza , jeśli nie jesteście w wierszu " na zielono" będę się do Was odzywał.
Sprawdzilem, nie zgadza sie, pw poszloNapadzior pisze: PS. Sprawdźcie w 1 poście czy wszystko się u was zgadza , jeśli nie jesteście w wierszu " na zielono" będę się do Was odzywał.
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15