Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Paffeu pisze:bracia Koszowscy zgłaszają swój udział :)
rozpiski doślemy, możecie nas wpisać na listę.
Armie: DL 2k + Lizzie 1k
Dajcie pełne dane w sensie imion bo mi się szukać nie chce. :)
Ypsilanti pisze:Podoba mi się nowy status wysłania rozpiski na stronie w zgłoszeniach :lol2:
Uważaj bo też Ci taki dopiszę. :P
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Koszowscy to Pawel i Tomek :wink:

I bedzie sedzia do malowania<goraco poleca> czy ocena innych?
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Będzie jakiś sędzia, nie ma obawy.

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Macie zamiar rozróżnić ilość punktów za malowanie przyznawanych dużej armii na 2k i małej na 1k, czy będziecie je oceniać jednakowo?

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Nie zmieniłem jeszcze regulaminu, bo musimy ustalić któż to będzie (Robert, czy Drazhar). Myślę, że jutro już będzie zmiana w regulaminie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Reyki pisze:Mile widziane szaliki lokalnych drużyn piłkarskich.

Dzięki nim będziemy w stanie zaoferowac Wam niezapomniane wrazenia i pokażemy że Łódzikie Pogotowie nie jest takie złe.
Hehe, my nie musimy jechać do Łodzi po takie atrakcje - wystarczy, że pojedziemy jeden przystanek od domu :D Choć dziś się zastanawiałam nad żółto - zielono- czarnymi szaliczkami, czapeczkami i rękawiczkami. Tak żeby cieplej było ;P
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

I getry w zebre. LoL!

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

rozumiem że sojusz Imp2k+VC1k gdzie generałem jest lektor lub mag lord jest niemożliwy
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Swietnie rozumiesz!

Czy jest mozliwosc noclegu na sali z piatku na sobote?
Ostatnio zmieniony 3 gru 2007, o 22:07 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Za to Sylvannię spokojnie możesz do papci mobila / magunia dostawić ;)

Co do tego ograniczenia: i tak nie tnie to magii tak mocno, ale jakieś przycięcie lekkie musiało być... Niestety taki sojusz jest ofiarą tego rozwiązania...
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No wlasne, a co z noclegiem z piatku na sb ?

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

No i tu leży pies pogrzebany, bo szkoła nie daje nam sali z piątku na sobotę. Ja mogę przenocować parę osób, ale wstępnie zaklepali sobie miejsce ślązacy ( nie wiem, czy się zdecydują, pytajcie TruePunka, mają pospieszny w dniu turnieju akurat taki, żeby dojechać na 9:20 do Łodzi, więc może się zgodzi odstąpić wam lokum)
Reyki też mówił, że może kogoś przekimać, zapytam się jeszcze na forum łódzkim kto ma warunki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

U mnie sprawa noclegu wygląda na razie średnio.
Bo zapowiedzieli sie goscie mojej siostry.Więc prawdopodobnie na moich 30 m kw będzie nocowało około 8 znajomyvh mojej siostry plus ktoś od bitewniaków.

Ciasno będzie.

Dodatkowy problem to taki że mnie w piątek nie ma w Łodzi i wracam w sobotę przed turniejem(chyba że pewna piękna panna z Poznania się nie obrazi na mnie jak nie przyjade do niej na urodziny).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

nie wiem, czy się zdecydują
Raczej się zdecydują, bo chcieliśmy sobie w piątek jeszcze trochę po Łodzi pochodzić. Ale odpowiedź damy Wam w ciągu kilku najbliższych dni.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Malal
Kretozord

Wrocłąw w zasadzie musi przyjechac w piatek :roll: Ale milo by bylo jakby ktos nas odebral na dworcu Lodz Kaliska

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Dowiem się czy starszych uda mi się z domu wygonić na działkę i jeśli tak to kogoś mogę spokojnie przenocować bo odkąd się do domku przeprowadziłem to miejsca trochę mam.

No i Malal, ktoś was na pewno z dworca zgarnie, jak nie ja, to Schtrasny albo ktokolwiek inny dysponujący automobilem.
kurka_z_podworka pisze:rozumiem że sojusz Imp2k+VC1k gdzie generałem jest lektor lub mag lord jest niemożliwy
Mag lord ma Ld8, kapitan ma Ld8, co Cię zmusza do robienie z maga generała? :wink:

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

No tak, ale Lektor odpada.

A do maga lorda możesz sobie nawet Priesta jako generała dobrać :P
Obrazek

Malal
Kretozord

Sprawa jest taka ze nie ma dobrego polaczenia do was :shock: Wpolczuje Sumo jak do nas jechal pociagiem<o ile jechal pociagiem>. Mamy pociag na 6 rano do was ale z przesiadka ponad 1h w koluszkach o 4 nad ranem :shock:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

To fakt.

Niby wielkie miasto w centrum kraju a dojazdy tak z dupci że to się w pale nie mieści.

Problem ma nie tylko Wrocek ale i Kraków(chociaz z Krakowa PKS często jeżdżą a ceny takie same jak PKP).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

ODPOWIEDZ