Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Sam planuję podobną konwersję Hamców Generalnie fajnie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Flint Fireforge
- Wałkarz
Hammerersi są wręcz znakomici (sam kombinuję, czy by jakoś nie popracować ze skull passowymi minerami na długobrodych), do malowania nijak nie mogę się przyczepić choćbym chciał. (ja prawdopodobnie pójdę na latwiznę i utopiękrasie w bejcy )
I jeszcze tak w ramach offtopu: czy np. można wystawiać jednostki jak Ci hammerersi na turniejach?
I jeszcze tak w ramach offtopu: czy np. można wystawiać jednostki jak Ci hammerersi na turniejach?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zgadza się to krew
Taki był właśnie zamysł, żeby slayerzy wyglądali jakby przed chwilą rozerwali coś dużego (powiedzmy smoka) na strzępy
btw. ta dwójka jest trochę słabo pocieniowana bo malowałem ich jakieś... 2-3 lata temu, kiedy dopiero się uczyłem
Aha- ogrodnik z beczką prochu i paleta metalowych jajek? No jak tam sobie chcecie
Taki był właśnie zamysł, żeby slayerzy wyglądali jakby przed chwilą rozerwali coś dużego (powiedzmy smoka) na strzępy
btw. ta dwójka jest trochę słabo pocieniowana bo malowałem ich jakieś... 2-3 lata temu, kiedy dopiero się uczyłem
Aha- ogrodnik z beczką prochu i paleta metalowych jajek? No jak tam sobie chcecie
Witam!
Śledziłem tematy na forum aż postanowiłem się wypowiedzieć
Niedługo zabieram się za malowanie karsiów swoich, czeka mnie 16 plastikowych szitów z 7 ed. 15 ironów, a dalej już sam miodek, czyli to co krasie lubią najbardziej, 30 5 ed. thunderersów 3 ed, i bodaj 4 ed armatę Zdjęcia będe dawał w miarę postępów prac
Śledziłem tematy na forum aż postanowiłem się wypowiedzieć
Niedługo zabieram się za malowanie karsiów swoich, czeka mnie 16 plastikowych szitów z 7 ed. 15 ironów, a dalej już sam miodek, czyli to co krasie lubią najbardziej, 30 5 ed. thunderersów 3 ed, i bodaj 4 ed armatę Zdjęcia będe dawał w miarę postępów prac
taaa podczas wojne o brode przejechal Ulthuanska dziewke
Fajowy... Najbardziej mi przypadl do gustu jego mlot piekny Niglar czy bedzie go mozna u ciebie dostac i ewentualnie za jaka cene...?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/