PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oczywiście, że Priest pasuje do Witch Hunters
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
no to spoko moze zdaze zakupic i maznac owego pana;) thx za pomoc:)
- no i priest kupiony głowa wycięta zeby bardziej sie podpasował do mojej bandy i juz go maluje. tylko zastanawia mnie czy robic jego mlotek płonący czy zwykły.. bo tak to on srednio wyglada jakby zadawal jakies ataki z ogniem:D
- no i priest kupiony głowa wycięta zeby bardziej sie podpasował do mojej bandy i juz go maluje. tylko zastanawia mnie czy robic jego mlotek płonący czy zwykły.. bo tak to on srednio wyglada jakby zadawal jakies ataki z ogniem:D
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Luty to miesiąc walentynek i raczej bym coś w tych skojarzeniach proponował
BARDZO LUŹNYCH skojarzeniach
BARDZO LUŹNYCH skojarzeniach
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Wszystko fajnie, ale wtedy idea PMoTM już całkiem zniknie. Mieliśmy malować jednostki którymi będziemy grać. PLAY mini. Na początku było fajnie: BSB, mag, oddział piechoty i kawalerii. Rzeczy przydatne każdemu generałowi. Ludzie się mobilizowali do pomalowania rzeczy na które średnio mieli ochotę. A teraz jakieś durnoty - tak ja to widzę. Jeśli chodzi o takie dziwne pomysły, to proponuję zrobić inny konkurs, a ideę PMoTM zostawić taką jaka była na początku.
A co byś powiedział np. na "najwredniej wyglądającą jednostkę/oddział w Twojej armii - tak kipiącą nienawiścią i żądzą mordu, że przeciwnikom gacie na sam widok spadają"?
Do Walentynek pasuje idealnie
Do Walentynek pasuje idealnie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
-
- Kretozord
Kołata ma sporo racji, kategorie powinny być tak pomyślane żeby zawsze wszyscy mogli zrobić coś użyteczniejszego na polu bitwy
Jestem ZA Chcę zobaczyć co tu gracze HE wystawią. Chyba jednak woleliby tradycyjnie pojmowane "Walęwtyłki"
Wydaje mi się że w każdej armii jest coś z hejtem, frenzy, terrorem, fearem czy innym takim czymś co ma na mordzie wypisane "kill! kill! kill!"
Wydaje mi się że w każdej armii jest coś z hejtem, frenzy, terrorem, fearem czy innym takim czymś co ma na mordzie wypisane "kill! kill! kill!"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
temat w tym miesiacu wydawal sie ze bedzie pasowal sporej ilosci osob ... a tu na razie 2 figurki (plus 1 z poczatku miesiaca - autor mial ja malowac jeszcze raz )
chyba ze wiekszosc (w tym i ja) wystawi swoje prace jutro ...
dobra ... koniec pisania ... trzeba konczyc malowanie
chyba ze wiekszosc (w tym i ja) wystawi swoje prace jutro ...
dobra ... koniec pisania ... trzeba konczyc malowanie
Ostatnio zmieniony 30 sty 2008, o 21:08 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
Ja nie dałem rady ;( Sesja i altar nie idą w parze
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash