fiu fiu, parafrazując wróbla Ćwirka. Magik zapowiada się smakowicie, strzelcy kapitalni, myślałem że takie kolory mogą pasować jeno do huntsmenów, udowodniłeś żem był w błędzie.
tylko te movement traye mi się nie podobają...
Ostatnio zmieniony 4 lip 2008, o 11:35 przez azrael88, łącznie zmieniany 1 raz.
fajnie że się podobają, niedługo spróbuję zrobić troszkę lepsze foty bo te jakieś takie niezbyt...a trey pod całkeim inną armię, tylko tu dla wygody wstawiony. hehe to już moje drugie imperium, pierwszy był Middenland
a to kilku wojów :
takie jest empire nei powala pięknem modeli ale masą dobrych. Fajne ale nad metalikiem przykłądaj sie bardziej a na klocki dobra metoda to 1st piątka ładna BARDZO a reszta na 50% jak nie masz czasu to idealnie wygląda
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Jedna prośba natury ogólnej do wszystkich: bardzo proszę, o nieużywanie wulgaryzmów, w szczególności w sytuacjach, które tego nie uzasadniają w żaden sposób.
Narazie wyjeżdzam, w pon. wrzucę trochę fot z tego co mam.
Tak, Norsmeni występują w middenlandzie u mnie dośc popularnie, pasują klimatem i wyglądem wg mnie to ich tam wplatam.
Czas, żebym ja się Nie-pochwalił Od razu powiem, że mimo kilku kilku lat stażu w Imperium gram dość mało, maluje jeszcze gorzej a w zasadzie dopiero się uczę.
Na technikę wybrałem coś ala DryBrush (ale bo aż tak pędzelka nie wycieram, przynajmniej przy nakładaniu podstawowych kolorów. Dzięki temu czarny prześwituje co daje mi dobry efekt, a raczej taki, jaki mi się podoba).
Z bliska wygląda tak sobie, ale cała armia może prezentować się nieźle. Poza tym celem jest w pełni pomalowana armia i w końcu odwiedzenie np. MasterBlaster (pozdro dla Krassusa )
A więc jedziemy:
Zwykli żołnierze. Widać np. braki na tarczy, średnio z nich zadowolony jestem, ale jeszcze 10 zostało do pomalowania, może się poprawię.
Działo. 3 działowy jest malowany przez kogoś innego, więc nie dawałem na fotkę.
Grupa dowodzenia, połączone siły moje i kolegi, co mi DryBrush pokazał
Steam Tank. Model sklejany na turniej specjalnie, więc na szybko
Pegaz. Mała, pierwsza konwersja Bretończyk z głową i dwuręcznym mieczem z Empire Militia:
No i całość. Z tyłu widać jeszcze handgunnersów, ale są żenująco słabo pomalowani, więc zdjęcie odpuściłem.
To tyle ode mnie.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult!- Boomed Luthor's voice at the Council
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Malowanie bez fajerwerków - moim celem jako niedoświadczonego malarza jes na razie stworzenie armii która się będzie jakotako prezentowała na stole
(przepraszam za rozdzielczość - foty są na bloga)
Foalooke : porządny Table top, do gry jak najbardziej, kawaleria najbardziej mi się podoba.
Blaesus : siuper, piękny regimencik, ciekawy sztandar(fanklub jakiegos chomika? )czy może to szczur? możesz dać zbliżenie na drugą stronę sztandaru?, fajny krzyżyk tam widzę. ładne mordki.
Pegazista fajną tarczę ma, metalik można by troszkę po krawędziach porozjaśniać, ale jak tak lubisz to tez dobrze
Pozdro
Regimencik piechoty bardzo ładny ale metal bym poprawił choć na samym pancerzu jest ok , gorzej z mieczami. Podoba mi sie ogólnie całosc a najfajniejsze mordki. Pegaz jest już herosem wiec troche bym nad nim przysiadł zwłaszcza nie podoba mi się biel choć ja nie umiem za bardzo robic bieli z niebieskim wiec nie jestem zbyt wiarygodny. Generalnie jest to najadniejszy PEŁNY regiment imperium jaki widziałem dotąc jesli jest w polsce uzywany. Ja tylko imperium malowałem na ebay i wychodziło tak :