Nadciągają Hordy Chaosu :)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

Zablokowany
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Jasiuu, ja o tym wiem, ale fluffowo i zasadowo nijak mi to nie pasuje - poza inwazją Archaona..

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Czyli od kwietnia nie będzie można łączyć mortali z niczym? (wtf? :evil: )
To zostanie w armii tylko kilka jednostek przecież :P knighci, warriorzy, maruderzy piesi i konni, charioty, spawny.. 6 jednostek + bohaterowie? Czy demony i bestie odetną nam dopiero z wyjściem armylisty?

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Jeśli rzeczywiście ma być rozdział, to demony zostaną odcięte wraz z wyjściem ich księgi. Bestie pozostaną z mortalami co najmniej do czasu wyjścia Mortalowej listy w WD...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Nikt nic nie wytnie. Mortale będą grać demonami z aktualnej książki chaosu, a DL to będzie oddzielna armia, gdzie demony będą miały inne statsy, inne zasady i do listopada nie będzie łączenia. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem ^^. Mam tylko nadzieję, a plotki to potwierdzają, że jednak nowe demony będzie można łączyć z nowymi hordami chaosu.

Piotr3K
Kretozord

Izo pisze:Nikt nic nie wytnie. Mortale będą grać demonami z aktualnej książki chaosu, a DL to będzie oddzielna armia, gdzie demony będą miały inne statsy, inne zasady i do listopada nie będzie łączenia.
Obyś miał rację 8) -to by było najlepsze wyjście

Awatar użytkownika
wingz
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: wingz »

wszystko pieknie ale np taki gracz jak ja, mysle ze jest ich troche...
mam w armi... beast herd d.ogry furie minoski centigory.. bray shamana demon princa i tak dalej i niby co... moja armia stanie sie 3 oddzielnymi? ok moge wystawic beasty na 500 punktow demony na 700 i mortale na 1000?

bzdura kompletna... jesli odetna mozliwosc laczenia armi to ktorys mniej opanowany gracz wpadnie do biura gw z black maulem i sie skonczy rpg

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Nijlor pisze:Jasiuu, ja o tym wiem, ale fluffowo i zasadowo nijak mi to nie pasuje - poza inwazją Archaona..

dlaczego Fluffo i zasadowo Ci to nie pasuje ?

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Ponieważ inwazja pana Archaona się skończyła ?? Skąd więc kolejne działa w armii chaosu??

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

poniwaz zniewolona podrasa krasnoludow chaosu nadal wykuwa maszyny dla swych Panow. :D Ot i cala filozofia wystepowania hellcannonow w armii mortali :P

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Nijlor pisze:Ponieważ inwazja pana Archaona się skończyła ?? Skąd więc kolejne działa w armii chaosu??
Moze nie przeczytali ostatniej linijki w umowie z chaosem (...az do ostatecznego zwycięstwa)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Ataman rozwaliłeś mnie :P A ponieważ mam poczucie humoru nie wrzucimy cię do wrzącej oliwy tylko cię o brodę skrócimy :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

ataman daje rade, ciekawe czy helka w ogole zostanie w armii i czy dadza jak czolg bez 0-1 i zajmujaca 1 slot R.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

Mnie przeraża wizja "wykastrowania" mortali z możliwości korzystania z grubasów bestii, no i z demonów...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Zły_Blondyn pisze:Mnie przeraża wizja "wykastrowania" mortali z możliwości korzystania z grubasów bestii, no i z demonów...
No i z tego co widzę to tak pewnie będzie...

Piotr3K
Kretozord

..ale tylko do wyjścia nowego booka mortali ;)

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

To nie jest pewne Piotr3k..

Piotr3K
Kretozord

ale bardzo prawdopodobne. I mam nadzieje że tak będzie, bo innaczej to kiepsko widze ten nowy chaos :( Musieli by nazwę zmienić na np. "wyznawcy chaosu" jakby byli sami ludzie, bez demonów i bestii :P

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

Piotr3K pisze:ale bardzo prawdopodobne. I mam nadzieje że tak będzie, bo innaczej to kiepsko widze ten nowy chaos :( Musieli by nazwę zmienić na np. "wyznawcy chaosu" jakby byli sami ludzie, bez demonów i bestii :P
Żebyś się nie zdziwił :lol2:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

na warseerze mówią że prawdopodobnie to wróci do takiej samej formy jak wyjdą nowe mortale. Trzeba czekać.

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

I Tzeentch'owi dzięki, bo myślałem już, że totalnie im nazmieniał w tych czerepach :P

Zablokowany