Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
Czyli od kwietnia nie będzie można łączyć mortali z niczym? (wtf? )
To zostanie w armii tylko kilka jednostek przecież knighci, warriorzy, maruderzy piesi i konni, charioty, spawny.. 6 jednostek + bohaterowie? Czy demony i bestie odetną nam dopiero z wyjściem armylisty?
To zostanie w armii tylko kilka jednostek przecież knighci, warriorzy, maruderzy piesi i konni, charioty, spawny.. 6 jednostek + bohaterowie? Czy demony i bestie odetną nam dopiero z wyjściem armylisty?
Jeśli rzeczywiście ma być rozdział, to demony zostaną odcięte wraz z wyjściem ich księgi. Bestie pozostaną z mortalami co najmniej do czasu wyjścia Mortalowej listy w WD...
Nikt nic nie wytnie. Mortale będą grać demonami z aktualnej książki chaosu, a DL to będzie oddzielna armia, gdzie demony będą miały inne statsy, inne zasady i do listopada nie będzie łączenia. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem ^^. Mam tylko nadzieję, a plotki to potwierdzają, że jednak nowe demony będzie można łączyć z nowymi hordami chaosu.
Obyś miał rację -to by było najlepsze wyjścieIzo pisze:Nikt nic nie wytnie. Mortale będą grać demonami z aktualnej książki chaosu, a DL to będzie oddzielna armia, gdzie demony będą miały inne statsy, inne zasady i do listopada nie będzie łączenia.
wszystko pieknie ale np taki gracz jak ja, mysle ze jest ich troche...
mam w armi... beast herd d.ogry furie minoski centigory.. bray shamana demon princa i tak dalej i niby co... moja armia stanie sie 3 oddzielnymi? ok moge wystawic beasty na 500 punktow demony na 700 i mortale na 1000?
bzdura kompletna... jesli odetna mozliwosc laczenia armi to ktorys mniej opanowany gracz wpadnie do biura gw z black maulem i sie skonczy rpg
mam w armi... beast herd d.ogry furie minoski centigory.. bray shamana demon princa i tak dalej i niby co... moja armia stanie sie 3 oddzielnymi? ok moge wystawic beasty na 500 punktow demony na 700 i mortale na 1000?
bzdura kompletna... jesli odetna mozliwosc laczenia armi to ktorys mniej opanowany gracz wpadnie do biura gw z black maulem i sie skonczy rpg
ataman daje rade, ciekawe czy helka w ogole zostanie w armii i czy dadza jak czolg bez 0-1 i zajmujaca 1 slot R.
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Mnie przeraża wizja "wykastrowania" mortali z możliwości korzystania z grubasów bestii, no i z demonów...
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Żebyś się nie zdziwiłPiotr3K pisze:ale bardzo prawdopodobne. I mam nadzieje że tak będzie, bo innaczej to kiepsko widze ten nowy chaos Musieli by nazwę zmienić na np. "wyznawcy chaosu" jakby byli sami ludzie, bez demonów i bestii