Pozatym armia niepomalowana i doświadczenia tez raczej nie mamMłody pisze:Ile tych slavow potrzebujesz ?
Pozyczy ci ktos moze, ja niestety wszystkich swoich uzywam
MASTERMIND-Gdańsk 12-13 kwietnia 2008r. !!!
hehe osob coraz wiecej, jakby ktos potrzebowal jakiejs armii lub figurek sluze pomoca
Nie dopisałeś chyba Kuby Michalskiego ?? BTW - kto ma armię Dwarfów do pożyczenia.
Jeżeli komuś brakuje, to mam mroczną, czarną armię DE (nawet hydra jest i wiedźmy - hehe ).
Jeżeli komuś brakuje, to mam mroczną, czarną armię DE (nawet hydra jest i wiedźmy - hehe ).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Potrzebuję 4 Warhawków i Great Eaglea. Mógłby ktoś pożyczyć??
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
eagla to on ma pozyczonego ode mnie a na mastermindize uplywa termin jego oddania...tedzio pisze:Gajowy 2 kusnzików imperium, myśle ze sie wyrobie ale chce miec zabezpieczenie , Skolim zagadaj ze Scimim IMO on powinnien miec jakiego eagla wolnego,
wszyscy chca pozyczac plewne jednostki a po prostu nikt takich nie ma jak nie pozyczycie to zlozcie normalne rozpy i trudno... i tak wiekszosc pewnie takie bedzie miala
Na mastermindzie go nie będę używać, więc jeśli Thurion pożyczysz mu, to jest gites.thurion pisze:eagla to on ma pozyczonego ode mnie a na mastermindize uplywa termin jego oddania...tedzio pisze:Gajowy 2 kusnzików imperium, myśle ze sie wyrobie ale chce miec zabezpieczenie , Skolim zagadaj ze Scimim IMO on powinnien miec jakiego eagla wolnego,
wszyscy chca pozyczac plewne jednostki a po prostu nikt takich nie ma jak nie pozyczycie to zlozcie normalne rozpy i trudno... i tak wiekszosc pewnie takie bedzie miala
Ja i tak tego orła będę miał przy sobie - Warhawków niestety sam nie posiadam
Draconis - FOR EVER !!!
Jako ze zanosi sie na to ze pojedziemy:) Ma ktos pozyczyc orla? Calkiem o nim zapomnialem jak malowalem figsy:( Oczywiscie odwdziecze sie piwkiem
Orki, oreczki, orczyce i orczątka Dla koazdego cos milego
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
Doszło mi trochę zgłoszeń, kto tam jeszcze się nie zdecydował niech mi dosyła zgłoszenia.
Nagrody mam niestety tylko na jakies 1000 zł. (słownie tysiąc).
Przepraszam
P.S. Nie przysyłajcie mi rozpisek na ostatnia chwile prosze
Przepraszam
przepraszam a ty mieszkasz w Polsce czy nie?Młody pisze:
ciesz sie ze je w ogole dostaniesz, nawet po czasie.
prosiłbym o pożyczenie:
- orkowy szaman (moze IMĆ Gogol posiada 1go wolnego ?? )
- 40 warriorów krasnoludzkich
- 19 longbeardow
- katapka z 4 obslugi
- organki z obsluga
- 10 strzelcow
styknie malowane na 3 kolorki -> to tak dla dzieciakow Eustisa, bo nie wiadomo czy sie wyrobia ze wszystkim na czas
(moze Szymon skoro nie gra mialby cosik ? jakies browarki w rewanzu wchodza w gre ).
- orkowy szaman (moze IMĆ Gogol posiada 1go wolnego ?? )
- 40 warriorów krasnoludzkich
- 19 longbeardow
- katapka z 4 obslugi
- organki z obsluga
- 10 strzelcow
styknie malowane na 3 kolorki -> to tak dla dzieciakow Eustisa, bo nie wiadomo czy sie wyrobia ze wszystkim na czas
(moze Szymon skoro nie gra mialby cosik ? jakies browarki w rewanzu wchodza w gre ).
Draconis - FOR EVER !!!