Toruń - "Dies irae" 19.04.2008
full respect, mimo ze znalem to uscislenie/faqa czy co to tam bylo, moze w nocy na MM to odbijemy?
- Corvus Albus
- Kretozord
Po kraśkach mam traumatyczne przeżyciaGobo pisze:bedzie jeszcze mlody na gobach i pawel na kraskach ;] tak, ze non problem ;]Corvus Albus pisze:Gobo, ktoś z Tobą jedzie ? Bo skoro Ty dałeś wyzwanie Shinue to może ja komuś dam od Was xD xD

Shino pisze:moja rozpiska doszla?
Jeszcze raz sorry za utrudnienia.
Przez weekend nic nie bedzie aktualizowane bo bede na MM.

Tragedii nie ma. Od mostu do Kameleona jest okolo 1 kilometra.

Limit graczy został osiągnięty. Prosilbym wszystkich zapisanych o informacje gdyby ktos nie mogl jednak przyjechac zeby zwolnic miejsce dla ewentualnych chetnych.

-
ZgnilyChlopiec
- Mudżahedin
Bania bede napewno, a co do przyjezdnych PKP to jako ze mam po drodze to moge odebrac z dworca i doprowadzic na miejsce
- Corvus Albus
- Kretozord
Wiem już kto jest w czołówce
to może napszecie kto jest w czołówce ale od końca xD będę się modlić by na tego kogoś trafić 

Ja też raczej potwierdzam swoją obecność... nie ma bata żeby mnie nie było.... a tak btw Corvus spóźniłeś się bo ja rozmawiałem z Gobo już dawno czy mogę wrzucić challenge z Młodym... więc nie wime jak to rozwiążesz ale chyba zostały tobie Krasie z Płocka xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
- Corvus Albus
- Kretozord
W życiu... nie ma opcji z krasiami xD 
Z tych DE napisze ci na PW co potrzebuję. Najgorsze jest to, że mam w domu pełno tego co się nie przydaje -.-. Może coś w tym tygodniu jeszcze kupię.
Z tych DE napisze ci na PW co potrzebuję. Najgorsze jest to, że mam w domu pełno tego co się nie przydaje -.-. Może coś w tym tygodniu jeszcze kupię.

-
ZgnilyChlopiec
- Mudżahedin
Corvus mozesz mi dac Chalange 
- Corvus Albus
- Kretozord
Hehe a czym grasz ? XD