Armia zjednoczonego Cesarstwa 01.04 - Pistoliers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Małe kroki naprzód. Obecnie pracuję nad biczownikami. Łącze nowych ze starymi. 5 z 20. Podstawki jak reszta armii.
Pozdrawiam,
Krzyek
Pozdrawiam,
Krzyek
Podstawki Bestial Brown i drybrush Bleached Bone?
Pomysły bardzo odważne:D Chciałbym kiedyś zagrac przeciwko Królowi(Elvis):D Malowanie jak moje,ale pracuję nad tym.
Mam jedno pytanko w pierwszym regimencie [oddział piechoty. Miecznicy z Ostermarku] muzyk(czy jak go sobie nazwiecie) CZYM ON JEST NIEWIDOMY? bo wygląda jakbym miał okularki dla niewidomych
Mam jedno pytanko w pierwszym regimencie [oddział piechoty. Miecznicy z Ostermarku] muzyk(czy jak go sobie nazwiecie) CZYM ON JEST NIEWIDOMY? bo wygląda jakbym miał okularki dla niewidomych
To przez cień nie widać jego oczu.Lisu pisze: Mam jedno pytanko w pierwszym regimencie [oddział piechoty. Miecznicy z Ostermarku] muzyk(czy jak go sobie nazwiecie) CZYM ON JEST NIEWIDOMY? bo wygląda jakbym miał okularki dla niewidomych
Kolejny ludek. Tym razem z Arabii. Model testowy.
Czy nie robię zdjęć za blisko?
Pozdrawiam,
Krzyek
Czy nie robię zdjęć za blisko?
Pozdrawiam,
Krzyek
Fakt, są na zbyt dużym przybliżeniu.
Co to za figurka? Chyba nie GW?
Co to za figurka? Chyba nie GW?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Otóż tokacper_ pisze:Men at arms konwersja;)Fingor pisze:Co to za figurka? Chyba nie GW?
Wreście skończyłem biczowników.
Pozdrawiam,
Krzyek
Pozdrawiam,
Krzyek
Jak dla mnie bomba!!! Sam chciałbym tak malować... Regiment bardzo ładnie się prezentuje. Jedyna rzecz która mnie powaliła to piękne blond włosy u biczownika jak dla mnie to nieporozumienie , ale jest to jedynie szczególik. Super!!!
Dippowanie byłoby gorsze. Nie wiem co Ci się nie podoba w malowaniu.tedzio pisze:malowanie mi sie nie podoba no sry ale jakos chyba sie nie przykładasz, juz lepiej by bylo dippowac IMO