Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Re: Diablo III
Dokładnie, bo ze Gregiem i Świętym jeszcze nie grałem. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już dojdzie zasilacz.
Lest we forget:
No w 4ke mozna pyknac, zaklinacz da z okrzyku lifa i life regen, ja 40% resy, bedziemy trzymac a chlopaki dpsowac
Ja wracam 22go do Polski to można pyknąć
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie gram grupowo bo mam baaardzo niewiele czasu. Ponadto praca wymusza na mnie skrajnie różne godziny na ew. granie. Łażę sam czasami i coś tam dłubię. Za cienki jestem na Wasz poziom ...Ziemko pisze:smiejagreg jaki masz battletag?
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2014, o 22:17 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoko
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- Infernal Puppet
- Masakrator
I jeszcze złota skóra do tego. Mobki będą sypać złotem jakbyś Bila Gatesa zabił .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, co to za klejnot z tym złotem . Mi klejnoty juz nie dropią, więc myślałem, że mam wszystkie, ale takiego nie mam... Dropi na jakichś późnych riftach czy jak?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Z królowej gobosów li tylko . Skarbem zbieracza się zowie.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Przedmioty pod dodatkowe złoto + legendary klejnot z króla goblinów = Bill Gates mode.eliah91 pisze:Złoty pas+ legendarny klejnot od złota= god mode
Wczoraj pyknęliśmy w Diablo na ps3 (we czterech).
Etap Niebios przeszliśmy chyba w 90minut...
Diablo kwiczał jak zarzynana świnia... nawet nie odpalił spawary.
Mieliśmy wrażenie, że Izuel (Aniołek zamrażający) był parokrotnie trudniejszym przeciwnikiem...(głównie dlatego, że ekipa stała zamrożona).
Przeszliśmy na Koszmar...150min gry i Leoric pokonany.
Etap Niebios przeszliśmy chyba w 90minut...
Diablo kwiczał jak zarzynana świnia... nawet nie odpalił spawary.
Mieliśmy wrażenie, że Izuel (Aniołek zamrażający) był parokrotnie trudniejszym przeciwnikiem...(głównie dlatego, że ekipa stała zamrożona).
Przeszliśmy na Koszmar...150min gry i Leoric pokonany.
Jak wejdziecie na udreke (czy inferno, bo nie wiem jakie tam sa poziomy trudnosci) to wtedy zobaczycie gre prawdziwa.
Izual jest pain in the ass, szczegolnie na poczatku.
Izual jest pain in the ass, szczegolnie na poczatku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Portal do królowej gobosów może wypaść z każdego skarbnika? Tj. w normalnej grze i w riftach?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Z każdego za wyjątkiem gobosów spotkanych w riftach.smiejagreg pisze:Portal do królowej gobosów może wypaść z każdego skarbnika? Tj. w normalnej grze i w riftach?
Lest we forget:
Trafilem dzis loch goblinow - powiem Wam srogo - 5 legend i 20 milionow kasy
LUBIE TO!!!
LUBIE TO!!!
a co z kasa sie teraz robi? bo powiem szczerze nie grałem w nowy dodatek...Ziemko pisze:Trafilem dzis loch goblinow - powiem Wam srogo - 5 legend i 20 milionow kasy
LUBIE TO!!!
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Craft wysokopoziomowych gemów oraz zaklinanie przedmiotów (do niektórych potrzeba potrzeba także tych klejnotów). Wytwarzanie setów (jak Aughild) czy Hellfire amu też kosztuje.Aldean pisze:a co z kasa sie teraz robi? bo powiem szczerze nie grałem w nowy dodatek...Ziemko pisze:Trafilem dzis loch goblinow - powiem Wam srogo - 5 legend i 20 milionow kasy
LUBIE TO!!!
Lest we forget: