ahahaha zniszczyłeś systemRedScorpion pisze:Ze sklepu z zabawkamiJest gumowy

Moderator: Yudokuno
ahahaha zniszczyłeś systemRedScorpion pisze:Ze sklepu z zabawkamiJest gumowy
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
Jest zdejmowalny z tego "patyka" i wtedy osobno do pudełka specjalnego.kangur022 pisze:Bardzo ładny model , wyglada na dosc spory ,jak go przenosisz?
Przemalowany McFarlane Dragon.Torian pisze:ŚwietnyCo to za model?
Jest na poprzedniej stroniekangur022 pisze:Wrzuc fotke jak mozeszRedScorpion pisze:W moim smoku wszystkie poprawki i malowanie jest wykonane przez Rothanda.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Komodo 4 już widziałem kiedyś i myślałem o nim, ale w fazę zakupu nawet nie wszedł, przynajmniej na razie ;pcluzoe pisze:Przemalowany McFarlane Dragon.Torian pisze:ŚwietnyCo to za model?
Dokładnie to jak dobrze widzę to przemalowany "Eternal Dragon" model nr. 5 (clan5).
Sam posiadam Fire Dragon nr.6 oraz Komodo Dragon 4 tylko nie mam kiedy zabrać sie za przerabianie tych modeli.
Komodo Dragon chyba nawet nie wymagałby pełnego przemalowania tylko musiałbym dorobić jakieś krzesło dla jeźdźca i przyciemnić skrzydła.
Smoki Mc Farlane są naprawdę piękne pomimo tego, że są z gumo/plastiku czy coś takiego.
http://xthelistx.weebly.com/mcfarlanes-dragons.html
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first