zrób sobie test co z takim klockiem robią driady za 126 punktów które biją z 2 szeregów mając po 2 ataki każda... + wyższą inicjatywę + wyższy t i s i ward oraz feara i IMTPswieta_barbara pisze:Ciekaw jestem co przeciwnicy beda robili z paroma klockami 20 spearelfow po 125 punktow kazdy, hate, nawalanie z 3 szeregow. Nie siej propagandy Zaba, DE maja okrutne core, spearelfy to nie wszystko, sa jeszcze Dark Ridersi (IMO najlepszy fast w grze), zreszta 10 kusznikow fcg z tarczami w dwoch szeregach to tez kozaczna jednostka. Driady i lucznicy to przy tym pikus.Żaba pisze:zawsze mi się wydawało że dużo lepsze od DE corów są te od WE - ale wiem, chore, przegięte De - mroczna trójca i te sprawy...szafa@poznan pisze:Ale wiecie, że 50% punktów w core jeszcze bardziej zwiekszy szanse gietych armii majacych dobre cory (....., DE) względem warzywnych armii
Ż.
czy chcesz też powiedzieć że kusznicy De są lepsi od łuczników WE
jazda i owszem jest lepsza (hate + spear + xbow vs brak kary za ruch i dłuższy zasięg) - dlatego zamiast niej wystawia się więcej driad która KAŻDEGO cora DE wciąga nosem.
a jeśli klocki spernenów DE są takie mocarne to zacznij je wystawiać, nic prostszego
pozdro,
Ż.