Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Noki's Caucasian Studio
trzeba Cię czasem zmotywować i wtedy jest dobrze
niewiadomo czy to kwestia wielogodzinnego fotoszopa czy malowania ale teraz jest tak dobry jak słaby był wcześniej czyli bardzo
tylko te kamienie można by brązowe zrobić dla kontrastu
niewiadomo czy to kwestia wielogodzinnego fotoszopa czy malowania ale teraz jest tak dobry jak słaby był wcześniej czyli bardzo
tylko te kamienie można by brązowe zrobić dla kontrastu
Ja bym i tak te wzorki na pancerzu pomalował na czerwony, ale jest już o wiele lepiej niż było
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ogólnie super
bardzo mi się podoba ta czerwona ziemia ,zwłaszcza że super wyglądają te zabrudzenia
Jednak:
te czarne ranty podstawek są widoczne bardzo
płaszcz nie wygląda jakby się pobrudził od czerwonej ziemi ,ale jak byłby to swojego rodzaju wzorek na materiale
bardzo mi się podoba ta czerwona ziemia ,zwłaszcza że super wyglądają te zabrudzenia
Jednak:
te czarne ranty podstawek są widoczne bardzo
płaszcz nie wygląda jakby się pobrudził od czerwonej ziemi ,ale jak byłby to swojego rodzaju wzorek na materiale
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Pył na butach świetnie wygląda. Coś takiego na pelerynce powinno być kurcze ,ale by świetnie wyglądali żołnierze z Death Corps of Krieg w klimatach takiej skażonej planety (trochę jak chemikalia wygląda ten pył). Z tymi maskami i płaszczami
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podstawki na podstawce na nie - reszta na tak ...
- Kacpi 1998
- Masakrator
ostatnio prawie nic mi się u Ciebie nie podoba to chyba wina 40tki
najbardziej rzuca mi się w oczy kolor ziemi a mianowicie to, że gdzieniegdzie jest czarna a na podstawce tego złego jak zupa pomidorowa
a pelerynka wygląda jak fabryczie dwu kolorowa
pozdrawiam parówa Kacpi
najbardziej rzuca mi się w oczy kolor ziemi a mianowicie to, że gdzieniegdzie jest czarna a na podstawce tego złego jak zupa pomidorowa
a pelerynka wygląda jak fabryczie dwu kolorowa
pozdrawiam parówa Kacpi
Haha wiem wiem że peleryna słaba i podstawka również nie najlepsza ale dopiero uczę się robić podstawki ajerem także dajcie mi czas Niestety teraz muszę domalować kilka modeli do 40stki na sprzedaż ale potem wracam z batlem
Pozdro, parówa-Noki
Pozdro, parówa-Noki
Pan Mamikon
Zamiast robić wszystko aerką sugeruję shade'a na czerwień podstawki, bo w moim odczuciu wygląda to nieco jednolicie. Podobnie zabrudzenia na płaszczu i butach można by się pokusić o pigment do weatheringu Np rdzę, fajnie sobie radzisz z aerografem ale może by warto bardziej mieszać techniki i, zdecydowanie na ostatnich figurkach widać pośpiech.
Sent from my RM-821_eu_euro2_206 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_euro2_206 using Tapatalk
Dzięki za opinię! Wezmę ją pod uwagę!
Tu model pomalowany w prezencie dla pewnego 11 letniego, chorego chłopca z Danii który jest jednym z moich pierwszych "fanów-followersów" na instagramie
Może efekt nie jest powalający ale nad żadnym modelem się jeszcze tak nie nasiedziałem. Za żadną kasę jeszcze się tak nie starałem. Najważniejsze zdanie o tym modelu było nim zachwycone, chłopak się strasznie ucieszył
Może niektórzy nawet tej małej historyjki nie przeczytają ale powiem na koniec tylko że jak macie w życiu szansę małym kosztem nakleić komuś uśmiech na twarz to zróbcie to. Pomalowałem temu chłopcu model, kosztował mnie może 25 zł i za przesyłkę dam około 30 ale uwierzcie mi, to jak dziękował i sama myśl o tym że sprawiłem że kogoś dzień stał się lepszy sprawiło mi taką radochę jakiej bym za żadne pieniądze nie kupił. Myślę że chłopak poda ten gest dalej, podajcie i Wy!
Pozdrawiam
Tu model pomalowany w prezencie dla pewnego 11 letniego, chorego chłopca z Danii który jest jednym z moich pierwszych "fanów-followersów" na instagramie
Może efekt nie jest powalający ale nad żadnym modelem się jeszcze tak nie nasiedziałem. Za żadną kasę jeszcze się tak nie starałem. Najważniejsze zdanie o tym modelu było nim zachwycone, chłopak się strasznie ucieszył
Może niektórzy nawet tej małej historyjki nie przeczytają ale powiem na koniec tylko że jak macie w życiu szansę małym kosztem nakleić komuś uśmiech na twarz to zróbcie to. Pomalowałem temu chłopcu model, kosztował mnie może 25 zł i za przesyłkę dam około 30 ale uwierzcie mi, to jak dziękował i sama myśl o tym że sprawiłem że kogoś dzień stał się lepszy sprawiło mi taką radochę jakiej bym za żadne pieniądze nie kupił. Myślę że chłopak poda ten gest dalej, podajcie i Wy!
Pozdrawiam
Pan Mamikon
Dokładnie - kurz z aero to bolączka tej i poprzedniej pracy. Tak, to jest całkiem fajnie. Zółty mógłbyś zrobić bardziej nasycony, bo tak jest trochę blado.
A za gest masz wielkiego plusa u mnie
Pamiętam, że parę lat temu była taka akcja z charytatywnymi aukcjami modeli na ebayu. Zbierano na jakiegoś kolesia chorego na raka, czy coś takiego. Też ciekawa inicjatywa.
A za gest masz wielkiego plusa u mnie
Pamiętam, że parę lat temu była taka akcja z charytatywnymi aukcjami modeli na ebayu. Zbierano na jakiegoś kolesia chorego na raka, czy coś takiego. Też ciekawa inicjatywa.
- Kacpi 1998
- Masakrator
fajna inicjatywa i (wyjątkowo ) wykonanie
jutro patrzysz i 2 tysiące nowych followersów
o co chodzi z białym łokciem prawej ręki ?
jutro patrzysz i 2 tysiące nowych followersów
o co chodzi z białym łokciem prawej ręki ?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Moje zdanie na swój temat jako człowieka znasz i nie będę się powtarzał .
Malowanie wyszło naprawdę super, widać, że siedziałeś nad figsem. Nie wiem tylko, czemu lewy naramiennik jest czarny ... Bardzo fajne, żywe kolory, dobre rozjaśnienia, świetna twarz, generalnie wszystko na plus.
Malowanie wyszło naprawdę super, widać, że siedziałeś nad figsem. Nie wiem tylko, czemu lewy naramiennik jest czarny ... Bardzo fajne, żywe kolory, dobre rozjaśnienia, świetna twarz, generalnie wszystko na plus.