PKS - komentarze

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Re: PKS - komentarze

Post autor: loko »

czy któryś z tegorocznych masterów odbędzie się na te zasady?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

loko pisze:czy któryś z tegorocznych masterów odbędzie się na te zasady?
To chyba zależy od dobrej woli organizatorów oraz dobrych wyników na lokalach. Sądzę, że wcześniej czy później jakiś w tym roku będzie na PKSie i to nie na dworcu :P

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Kilku organizatorów deklarowało ETC na swoim turnieju, ale niestety nie mieli (według niektórych) wtedy alternatywy. Jak ktoś będzie miał jajka to to wrzuci na mastera :)

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

JaSzczuras pisze:
To chyba zależy od dobrej woli organizatorów oraz dobrych wyników na lokalach. Sądzę, że wcześniej czy później jakiś w tym roku będzie na PKSie i to nie na dworcu :P
Zależy bardziej od tego czy to będą dobre zasady czy to "coś" co zapowiadało się przed ukryciem forum.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Grolshek pisze:
JaSzczuras pisze:
Zależy bardziej od tego czy to będą dobre zasady czy to "coś" co zapowiadało się przed ukryciem forum.
Grasz wood elfami, zgadłem? :D

Co do PKSa na masterach to może Krzysiek się da przekonać żeby go zrobić na śląsku skoro z założenia PKS ma być zbliżony do open :)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

Akurat Grolshek gra orkami;) którym obcięto dodatkowe pkt.
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Janus pisze:Akurat Grolshek gra orkami;) którym obcięto dodatkowe pkt.
Groszek nie gra na głupie zasady gdzie orki nie mają minimum +100 pkt. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

A ja powiedziałem sobie jako, że rozpoczynam TK że nie będę korzystał z handicapu bonusowych punktów dla mojej armii. (zakładając że organizator dopuści mi to). Plwam na dodatkowe 100 czy 200 z bożej łaski jeśli ktoś organizujący raczy je dawać.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Murmandamus pisze:A ja powiedziałem sobie jako, że rozpoczynam TK że nie będę korzystał z handicapu bonusowych punktów dla mojej armii. (zakładając że organizator dopuści mi to). Plwam na dodatkowe 100 czy 200 z bożej łaski jeśli ktoś organizujący raczy je dawać.
A ja dopóki zieloni nie wygrają mastera bez wałków uważam że +200 to a mało :P

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

a niech O&G mają dodatkowe punkty, i siłę na śpiczastogłowych katapultach obniżoną do 3....
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Morog pisze:a niech O&G mają dodatkowe punkty, i siłę na śpiczastogłowych katapultach obniżoną do 3....
Chciałaby dusza do raju :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

Grolshek, zorganizuj sobie turniej, daj O&G + 1000 pts i sobie wygrasz bez problemu.

Ja tam uwazam ze wszystkie nowe booki powinny byc open, bez zadnych kółek czy cięć, ew tylko przyciac najmniej smieszne rzeczy jak wall of wrights czy inne tego typu zboczenstwa.
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Post autor: puzonik »

Co z tymi pksami bo już tłum z widłami i pochodniami się niecierpliwi ?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

puzonik pisze:Co z tymi pksami bo już tłum z widłami i pochodniami się niecierpliwi ?
Ma być do piątku.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Niltag pisze:Grolshek, zorganizuj sobie turniej, daj O&G + 1000 pts i sobie wygrasz bez problemu.

Ja tam uwazam ze wszystkie nowe booki powinny byc open, bez zadnych kółek czy cięć, ew tylko przyciac najmniej smieszne rzeczy jak wall of wrights czy inne tego typu zboczenstwa.
Jakbyś był odrobinę na bieżąco to wiedziałbyś że organizuję ligę za ligą i do tego z fajnymi zbalansowanymi zasadami ale lepiej poszczekać nie ?

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

Grolshek pisze:
Niltag pisze:Grolshek, zorganizuj sobie turniej, daj O&G + 1000 pts i sobie wygrasz bez problemu.

Jakbyś był odrobinę na bieżąco to wiedziałbyś że organizuję ligę za ligą i do tego z fajnymi zbalansowanymi zasadami ale lepiej poszczekać nie ?
No to nie widze problemu, robisz sobie lige na swoje zbalansowane zasady, a oni robia swoje zbalasowane zasady, nikt Ci nie kaze z nich kozystac
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Grolshek pisze:

Twoim zdaniem zbalansowane :D
3 orki w top 5 ostatnio były ;)?
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

No i to są właśnie normalne zasady :mrgreen:

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

trikk pisze:
Grolshek pisze:

Twoim zdaniem zbalansowane :D
3 orki w top 5 ostatnio były ;)?

Zasady nie sa takie złe, po prostu ilość punktów na które graliśmy (1800) spowodował, że orki miały wszystko co chciały ;) na 1300 zasady były te same, orków w top 5 nie było jeśli dobrze pamiętam ;)
Obrazek

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Lidder pisze:
puzonik pisze:Co z tymi pksami bo już tłum z widłami i pochodniami się niecierpliwi ?
Ma być do piątku.
Siedzimy tu już parę dni... i nic. Nic się nie dzieje...

ODPOWIEDZ