Najprostszych statystyk?Morog pisze: i dlatego chce troche odpocząć od ludzi niepotrafiących zrozumieć najprostrzych statystyk
Jeśli upatrujesz w wfb ostoi klimaciarstwa to możesz się zawieść.
Najprostszych statystyk?Morog pisze: i dlatego chce troche odpocząć od ludzi niepotrafiących zrozumieć najprostrzych statystyk
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
Zdziwisz się ile osób gra dla klimatu a nie dla wyników na turniejachBizim pisze:Najprostszych statystyk?Morog pisze: i dlatego chce troche odpocząć od ludzi niepotrafiących zrozumieć najprostrzych statystyk
Jeśli upatrujesz w wfb ostoi klimaciarstwa to możesz się zawieść.
Tym bardziej, że sam byłem na jednym turnieju wfb w życiu.crovaxus pisze:
Zdziwisz się ile osób gra dla klimatu a nie dla wyników na turniejach
to dlaczego ich tak mało w rantingu nimi gra?crovaxus pisze:witamy w 8 edycji. ogry są cholernie mocne z nowym bookiem
przecież jesteś na forum WH40 wiec powinieneś widzieć moją samotną walke z dominacją GK na turniejachBizim pisze: Najprostszych statystyk?
GK mają fajne zasady, fajne figurki, fajny klimat. Nic dziwnego, że ludzie tym grają. Zresztą wszyscy SMi mają fajny klimat, fajne figurki i fajne zasady, więc tym bardziej nic dziwnego, że większość graczy gra własnie tymi armiami.Morog pisze:
przecież jesteś na forum WH40 wiec powinieneś widzieć moją samotną walke z dominacją GK na turniejach
niestety prawda, czekam na kolejną edycjeBizim pisze:Kiedyś słyszałem takie powiedzenie od battlowców chyba o w40k, że w czterdziestce się tylko kula kostkami. I coś w tym jest...
Właściwie to są, tylko nie mają swojej armii .Gangrel pisze:Ja sie zastanawiam dlaczego w 40stce nie ma skavenow !?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
+1Majestic pisze: A Nekroni to bardziej TK niż VC.
Empire to jeśli już to raczej IG.szeszej pisze: Space Marines : Empire
Nie, no chaos i elfiki jeszcze są.kubencjusz pisze:IMo tylko orki zachowały swój 100% klimat
Bo wreszcie poleciały w kosmos, nażarły się spaczenia i zamieniły w Tyrków, z resztą widać tu pewne podobieństwa: masa.Gangrel pisze:Ja sie zastanawiam dlaczego w 40stce nie ma skavenow !?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.