Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
Rolle, kamienie, craftowanie kosztuje mnostwo golda.
Najlepszy klejnot kosztuje dokladnie 9,8 miliona.
Najlepszy klejnot kosztuje dokladnie 9,8 miliona.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czyli co? Jak łażę i wypełniam zlecenia dające zwykłe (stare) klucze do szczeliny, to portal do Goblina wypada, czy nie? Jak jest z tym w zwykłych szczelinach? No w głębokich nope rozumiem...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Jak spotkasz gobosa w trakcie gry poza riftem (kampania, bounties, etc.) to po jego zabiciu może otworzyć się portal.smiejagreg pisze:Czyli co? Jak łażę i wypełniam zlecenia dające zwykłe (stare) klucze do szczeliny, to portal do Goblina wypada, czy nie? Jak jest z tym w zwykłych szczelinach? No w głębokich nope rozumiem...
Jak spotkasz gobosa w rifcie (bo w GR ich nie ma) to po jego zabiciu nie ma możliwości wylosowania portalu do Skarbca.
Lest we forget:
smiejagreg jaki twoj login na bnecie ?
Zarabisty pomysl z tym portalem no i chciwosc wyglada oblednie
Zarabisty pomysl z tym portalem no i chciwosc wyglada oblednie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nathaniel22, ale pogrywamy sobie na tym samym loginie na przemian z juniorem ...Ziemko pisze:smiejagreg jaki twoj login na bnecie ?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
W końcu i mi się poszczęściło i trafiłem na Wielkiego Goblina - ponad 20mln golda i 4 legendy, nieźle, choć crap tylko... Jedna rzecz mnie zdziwiła - brak wyjścia ze skarbca, przynajmniej ja takiego nie zauważyłem. Trzeba było jeszcze raz przez miasto wchodzić do tej samej lokacji...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie mam pojęcia - akurat dzisiaj postanowiłem pierwszy raz (dotychczas grałem solo używając Gry prywatnej) dołączyć do jakiejś gry publicznej. Wybrałem jedno z zadań, za które otrzymuje się Skarb Horadrimów w mieście i pierwszy goblin skarbnik, jakiego spotkałem i załatwiłem, przeniósł mnie do Skarbca... Nie wiem, czy to przypadek jest, czy nie, ale tak miałem...
Gralismy razem z Afro i wlasnie to sie wydarzylo, zdziwko mielismy obaj
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
U mnie to się działo bardzo szybko. Nie otworzył się żaden portal, w który można by wejść. Po prostu przeniosło mnie do Skarbca...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
To teraz jeszcze set Raekor z Piecem i możesz śmigać 40 lvl z GRiftów.Afro pisze:Ale mi się soczyste naramienniki dla barba trafiły, szarża zwiększa swoje obrażenia o 33% za każdego wroga, po którym przejedzie
Lest we forget:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I jak daleko z tym składem dochodzisz?eliah91 pisze:23 fetysze, 5 psów i gargantuanAzgaroth pisze:jaką postać uważacie za najlepszą w bezpośrednim starciu (barb, mnich, krzyżowiec) ?
Mój WD to cieć do robienia większej ilości fetyszy.
I pytanie ogólne: na jakim poziomie trudności gracie?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No ja też na tym samym... Ale, póki co, szczytem moich działań jest 21 szczelina. Tu dochodzę regularnie, ale dalej już nie. Muszę zrobić sobie dwa zestawy ekwipunku - na głębokie rifty trzeba najtwardszego zestawu z max. walnięciem, natomiast na pozostałe zestawu pod magic items plus gold...