Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
u mnie dziala
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Działa - mój net dzisiaj mnie kocha...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
300 zł (licząc już w tym koszty wysyłki) za 10 aukcji. na prawdę fajny i tani zestaw
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=388561
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=388561
kupie żyrka i flame canona , za rozsądną cenę, metal, aktualne wzory.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Ponieważ spakowałem wszystko do jednej paczki i chcę się tego pozbyć to jestem w stanie zejść do 250 zł + przesyłka za aukcje które powyżej pokazywałem. Oferta ważna tylko dzisiaj, później całość trafia na allegro jako zestaw od 300 zł
Nie wziąłeś pod uwagę że to mogą być "SZCZĘŚLIWE KOSTKI " tym samym posiadają one niewerbalną wartość dodana i są warte swojej ceny ;pFAZIK pisze:Ja tam od samusieńkiego początku kibicuję w sprzedaży używanych kostek GW za 30zł gdzie w sklepie nowe kosztują 17zł . Nawet maila napisałem .Pysiek pisze:jestem twoim najwierniejszym kibicem
А witam witam Mam czyszczenie kolekcji w ekspresowym tempie w Krakowie. Kilka niedostawalnych rzeczy:
Ceny ekspresowo tanie do środy godziny 13 muszę to sprzedać! Zaciągajcie kredyty i korzystajcie bo taka okazja może sie nie zdarzyć! :
30 zł
25zł
oba razem za 25 zł jak widać jeden niekompletny
30 zł, jak widać jeden niema wskazującego palca.
70 zł bez toporu oryginalnego ale jest zamienny
25zł
15 zł
35zł
15zł
15 zł
20 zł bez sztandaru i kawałka płaszcza ale profesjonalnie dorpbione plecki
Gwóźdź programy czyli limitowany model gotreka bez ręki! cena rynkowa modelu kompletnego czyli z ręką z toporem wynosi około 300 zł, u mnie cena to 80 zł jak i inne do negocjacji!
15 zł
12 zł bez sztandaru!
Razem to daje około 410 zł ale jak ktoś weźmie hurtem odstępuję za 300 od ręki! Proszę o kontakt w Krk! Mój nr 503365952!
Pozdrawiam!
Ceny ekspresowo tanie do środy godziny 13 muszę to sprzedać! Zaciągajcie kredyty i korzystajcie bo taka okazja może sie nie zdarzyć! :
30 zł
25zł
oba razem za 25 zł jak widać jeden niekompletny
30 zł, jak widać jeden niema wskazującego palca.
70 zł bez toporu oryginalnego ale jest zamienny
25zł
15 zł
35zł
15zł
15 zł
20 zł bez sztandaru i kawałka płaszcza ale profesjonalnie dorpbione plecki
Gwóźdź programy czyli limitowany model gotreka bez ręki! cena rynkowa modelu kompletnego czyli z ręką z toporem wynosi około 300 zł, u mnie cena to 80 zł jak i inne do negocjacji!
15 zł
12 zł bez sztandaru!
Razem to daje około 410 zł ale jak ktoś weźmie hurtem odstępuję za 300 od ręki! Proszę o kontakt w Krk! Mój nr 503365952!
Pozdrawiam!
Pan Mamikon
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNot ... 3682422284
organki + 10 strzelców i bitzy
organki + 10 strzelców i bitzy
hej,
kupie slayerów:
Malakai makaisson's goblin hewer
dwarf slayer doomseeker
Slayera na głowie demona
felixa i gotreka wzór z głową trola w ręku
Ungrima
Garagrim ironfist
zwykłymi slayerami też nie pogardzę
kupie slayerów:
Malakai makaisson's goblin hewer
dwarf slayer doomseeker
Slayera na głowie demona
felixa i gotreka wzór z głową trola w ręku
Ungrima
Garagrim ironfist
zwykłymi slayerami też nie pogardzę
poszło PW
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.