ghule-ryżo zbieraczeRAFIX pisze:ryżo zbieracze
Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ale czy tych VC tu już nie było? Bo GDZIEŚ na bank ich widziałem, a nie łażę po zagranicznych forach dużo.
Byli.. i to chyba nawet w tym temacie.
Jednak BK to świerzynka
Bardzo mi sie podoba pomysł jak i samo wykonanie. Widac naprawdę sporo pracy w GS
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Bardziej mi sie podoba niż orginalna wersja
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
sympatyczne . A i malowanie świetne, szczególnie rdza mi się podoba.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nie zly bajer
szkoda że na reflektorze nie znaczek batmana:P
wampirek za to mi się mniej podoba, z tyłka troche te czaszki, zero kontekstu, zero sensu:/
wall-e mnie zniszczył:D choć niepotrzebny tam ten gretchin, psuje fluff filmu:P
wampirek za to mi się mniej podoba, z tyłka troche te czaszki, zero kontekstu, zero sensu:/
wall-e mnie zniszczył:D choć niepotrzebny tam ten gretchin, psuje fluff filmu:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- AeternusJester
- Wałkarz
http://www.thedaemoniclegion.com/galler ... ogdor.html
niesamowita galeria. Muzyka, malowanie - cóż TT, ale zato jak wyglądają te Hordy. Jak ktoś myślał, że staroedycyjne bloodlettery sa przepakowane to zobaczcie Balkrona i Formor Fiendy z Konfry tutaj w wydaniu Khorna. Oprucz tego fajna konwersja Blodzia z Balroga, najlepiej to wygląda na zdjeciu porównawczym z modelem GW. Na stronce więcej demonicznych galerii.
niesamowita galeria. Muzyka, malowanie - cóż TT, ale zato jak wyglądają te Hordy. Jak ktoś myślał, że staroedycyjne bloodlettery sa przepakowane to zobaczcie Balkrona i Formor Fiendy z Konfry tutaj w wydaniu Khorna. Oprucz tego fajna konwersja Blodzia z Balroga, najlepiej to wygląda na zdjeciu porównawczym z modelem GW. Na stronce więcej demonicznych galerii.
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
nie znam się aż tak dobrze na demonach, ale to co autor tej galerii zrobił daje mi okazje do zobaczenia jak świetnie ta armia może wyglądać .....
Galeria jest co najmniej pro jeśli chodzi o stronę techniczną
Galeria jest co najmniej pro jeśli chodzi o stronę techniczną
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Piękna armia. Pomysł, wykonanie, wszystko.